hren
 

DO 30 RUJNA
Udruga za Mali nogomet grada Kaštela kao nositelj razvoja malonogometnog sporta u Kaštelima započinje s prijavama za novu natjecateljsku sezonu Malonogometne lige grada Kaštela koja će se 21. godinu za redom odigravati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Od završetka prošle 20. sezone koja je završila dvostrukim trijumfom ekipe MNK Vinišće' prošlo je više od tri mjeseca, u međuvremenu sva malonogometna događanja preselila su se na vanjske, otvorene terene. Odigrano je, u Kaštelima i bližoj i daljnjoj okolici ovog ljeta na desetke turnira, većinom na male branke, na kojima su ekipe iz našeg grada imale dosta uspjeha.

Približavanjem hladnijih dana, fokus većine zaljubljenika malog nogometa okreće se igranju u zatvorenim, zimskim hladnoćama i kišama primjerenijim dvoranama.

Stoga, sve zainteresirane ekipe, naročito one iz Kaštela, koje bi se iduće sezone htjele natjecati u Malonogometnoj ligi grada Kaštela, sve za njih potrebne informacije mogu dobiti kod tajnika Udruge na broj mobitela 091/907-9810, preko Facebook stranice Malonogometna Udruga grada Kaštela ili putem e-maila udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave za popunu Malononogometne lige grada Kaštela, koja bi za iduću natjecateljsku sezonu trebala startati najkasnije do sredine mjeseca listopada, otvorene su do 30. rujna 2018. godine.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij