hren
 

Nakon odigranih utakmica 3. kola imamo samo jednu ekipu s maksimalnim učinkom, to je Croatia Blizna koja se u ovom kolu poigrala s mladom ekipom CB 'Virusa pobjedivši je s visokih 12:1. Rastavljanje ekipe CB 'Virus' na proste faktore započeo je na samom početku utakmice Marin Stanković s dva od pet njegovih pogodaka.

Iako je Duje Aleksić privremeno postigao izjednačujući pogodak stvari na svoje mjesto do kraja poluvremena brzo su stavili svojim drugim pogotkom Marin Stanković te nakon njega Ante Plazonić i Robert Tadić. U drugom poluvremenu raspucali su se Josip Grbešić i Marin Stanković, prvi sa pet pogodaka a drugi s još tri pogotka čime su samo udarili pečat na ionako visoku pobjedu svoje ekipe.

Zračna Luka na drugom mjestu isto tako je bez poraza, ona je u ovom kolu bila bolja od Bilih stina koje je dobila tek nakon bolje igre u drugom poluvremenu. Naime, Bile stine bolje su ušle u utakmicu, rano su i povele pogotkom Ivana Patruna, međutim Zračna Luka do poluvremena uspijeva preko Ante Kalinića izjednačiti a u drugom poluvremenu do izražaja je ipak došla širina njihove klupe koja s dva pogotka Duje Deankovića i Tomislava Plejića bilježi drugu pobjedu za redom.

Veliko iznenađenje priredila nam je mlada ekipa Tehnograda koja je, iskoristivši neigranje nekih standardnih igrača, nanijela prvi poraz dosad neporaženoj ekipi Day&night cluba 'Focus'. Za prvu pobjedu Tehnograda najzaslužniji je, svakako, četverostruki strijelac Toni Đelalija koji je bio neuhvatljiv za obranu 'Focusa'. Marin Bujas je s dva pogotka u prvom dijelu držao ekipu 'Focusa' u igri, a Zvonimir Suman početkom nastavka doveo ih je čak i u vodstvo. Međutim, neuhvatljivi Toni Đelalija s dva pogotka dovodi Tehnograd ponovo u vodstvo da bi Marko Veljača pri kraju utakmice samo stavio točku na sasvim zasluženu pobjedu Tehnograda.

Prvu pobjedu zabilježila je iskusna ekipa s Gabina koja je ponovo jako loše ušla u utakmicu. Naime, mlada lukšićka ekipa Botempo brzo je preko Andrije Kovačeva i Marija Duspera povela što je natjeralo ekipu CB 'Gabine' da se uozbilje i počnu igrati u skladu sa svojom kvalitetom. Do kraja prvog dijela ekipa s plaže Gabine uspjela je pogocima Mate Muselina i Ivana Rajkovića izjednačiti rezultat da bi u drugom dijelu ušao njihov 'joker' s klupe Ivan Rajić koji je s četiri pogotka za redom praktički riješio pitanje pobjednika.

Nakon dvije uvodne pobjede momcima iz ekipe Auto Kelić sigurno su narasla krila i najvjerovatnije su već unaprijed računali na tri boda protiv nove ekipe Sipa i Bobići iz Trogira koja je u ligu upala umjesto Somova. Međutim, samouvjerenost ekipe Auto Kelić brzo se počela topiti, savjeti voditelja Stipe Šukera kao da nisu dolazili do ušiju njegovih igrača a osjetio se i izostanak njegovog glavnog suradnika Branimira Maglice na klupi. Vidjelo su da su naletjeli na puno iskusniju trogirsku ekipu koja je brzo i povela preko Ivana Čokare. Do kraja poluvremena Hrvoje Pelivan ipak postiže izjednačujući pogodak za ekipu Auto Kelić, ali to je, izgleda bilo sve od njih, jer su u nastavku igrači Sipe i Bobića preuzeli sve konce igre. Do kraja utakmice pogocima Marina Dobričića, Stipe Roška te još jednim pogotkom Ivana Čokare trogirska ekiipa zabilježila je svoju prvu pobjedu te pokazala svim ostalim ekipama da se na njih, usprkos prva dva poraza,može računati kao izgledne sudionike play-offa.

Iduće 4. kolo igra se u petak 07.09.:
19:00   CB 'Virus' -- Tehnograd
19:50   Croatia Blizna -- Zračna Luka Split-Kaštela
20:40   Bile stine -- Auto Kelić
21:30   CB 'Gabine' -- Day&night club 'Focus'
22:20   Sipa i Bobići -- Botempo


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij