hren
 

PRIPREMNI TURNIR
Subota je bila dan za rukomet u Kaštelima. Dvorana u Kaštel Sućurcu primila je četiri momčadi koji su u sklopu priprema za predstojeću sezonu odigrali prijateljski turnir. Pobjednik je MRK Trogir, a drugoplasirana je momčad Ribole Kaštela.

Tijekom cijelog subotnjeg dana, počevši od 15 sati, odigran je rukometni turnir koji je trebao pokazati trenutno stanje momčadi i pojedinaca. Prvo polufinale otvorili su MRK Trogir i RK Metković Mehanika. Utakmica je protekla u znaku dominacije 'domaćina' koji su s uvjerljivih 35:24 svladali protivnike. Još uvjerljivija bila je Ribola Kaštela koja je s visokih 36:21 svladala RK Split. Potom je uslijedila utakmica za treće mjesto, ono je na kraju pripalo RK Metković Mehanika.

Finale je bilo prilično zanimljivo, utakmica s nekoliko rezultatskih preokreta bila je pravi test za obje momčadi. Prvo poluvrijeme pripalo je domaćinima (12:11), no u drugom poluvremenu RK Trogir ipak je uspio preokrenuti rezultat u svoju korist. Kaštelani mogu žaliti za propuštene prigode i penale, ali bolje da su to doživjeli u razvojnoj fazi nego li u samom prvenstvu.

Na turniru su se u redovima Kaštelana istaknuli neki pojedinci poput raspucanog Papića i Vujičevića, a razigravačke sposobnosti pokazao je ljetno pojačanje Fistonić.

Polufinale:
MRK Trogir – RK Metković Mehanika 35:24 (15:11)
Ribola Kaštela – RK Split 36:21 (16:9)

3. mjesto:
RK Metković Mehanika – RK Split 30:26 (16:15)

Finale:
Ribola Kaštela – RK Trogir 24:26 (12:11)

Foto: Dragan Kovač


KOMENTARI: