hren
 

ZA KLUBOVE I EKIPE
Planinska utrka Kozjak „In memoriam Ivica Radeljić“, koju za seniore, seniorke, juniore i juniorke, deseti put organizira AK Solin, uz pokroviteljstvo Grada Kaštela, ove će se godine održati na padinama Kozjaka u Kaštel Sućurcu 13. listopada, a prijave zainteresiranih već su započele.

I ove će godine start utrke biti od starog zvonika na sućuračkoj rivi, odakle će se u 10.30 sati, krenuti prema crkvici Sv. Luke na Kozjaku, koja se nalazi na 762 m n/v.
Ta staza duga je 8 km i trčat će je seniori, dok je za juniore cilj predviđen nakon 5,7 km, odnosno na 460 m n/v, gdje se nalazi planinarski dom Putalj.
Staza dijelom vodi asfaltom, dijelom vatrogasnim putem, a dijelom makadamom i planinarskom stazom.

Medalje će  se dijeliti po dobnim i spolnim kategorijama, a najbolje očekuju i novčane nagrade. Utrka će se bodovati za planinski te juniorski planinski kup.
Svi natjecatelji u planinarskom domu mogu konzumirati hranu i piće, prijevoz stvari osiguran im je od starta do planinarskog doma, gdje će moći koristiti i garderobu tei tuš.
Sudionici spavanje mogu osigurati, uz rezervaciju, u planinarskom domu Putalj. Isto tako moguć je najam ležajeva i soba u hostelu Goli i bosi te hotelu Dujam.

Startnina za utrku za seniore iznosi 80, a za juniore 50 kuna, a prijave se vrše na web adresu www.stotinka.hr
Prijave moraju sadržavati ime i prezime, godinu rođenja, klub i kategoriju. Osim klubova mogu se prijaviti i ekipe koje nisu registrirani sportski klubovi.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 098/219 382  iza 15 sati ili putem maila 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul