hren
 

Lijepa vijest za kaštelanski nogomet stigla je u utorak kada su pioniri Goška pobjedom nad Hajdukom osvojili Županijski kup.

Omladinska škola Goška nastavlja s lijepim rezultatima. Ovog puta svoj rad okrunili su naslovom osvajača Županijskog kupa pobijedivši u finalu Hajduka nakon izvođena jedanaesteraca. Nakon regularnog dijela utakmice bilo je bez pogodaka 0:0 te je utakmica pristupila izvođenju udaraca s bijele točke. U tom ruletu najbolje su reagirali domaćini koji su s 4:3 zasluženo podigli pehar.

Posebno se istaknuo vratar Toma Ivković s dva obranjena jedanaesterca, dok su za Gošk pogađali Nikola Rapić, Ante Marunica, Petar Vrbat i Bruno Osibov.

Pobjedničku momčad čine: Toma Ivković, Ante Marunica, Anđelo Jažo, Nikola Rapić, Ivan Mula, Roko Dudan, Frane Topal, Neno Zekić, Jere Čavala, Bruno Osibov, Marin Validžić, Ivan Orošnjak, Petar Vrbat, Mateo Listeš, Ivan Carev, Antonio Rožić, Duje Varnica i Ivan Šimleša. Trenersku palicu drži Dario Peraga.

Inače, Goškovi pioniri do ovog uspjeha stigli su na sljedeći način. Prvo su na jedanaesterce bili bolji od Adriatica nakon odigranih 1:1, zatim su s 2:0 izbacili Dugopolje te u polufinalu svladali Solin s minimalnih 1:0. Hajdukovci su do tada bili bez primljenog pogotka s gol razlikom od čak 14:0 u četiri utakmice.

Foto: NK GOŠK Facebook


KOMENTARI: