hren

Ekipa Day & night club 'Focus' pobjednik je 'Divlje lige na male branke' za ovu godinu. Do pobjede vrijedne titule prvaka došli su teškom mukom, jer su u finalu pobijedili Zračnu Luku tek nakon boljeg izvođenja penala. 

Put do osvajanja 'Divlje lige' nije bio nimalo lagan za ekipu 'Focusa'. Treba se prisjetiti da je ekipa 'Focusa' ušla u doigravanje kao posljednja,šestoplasirana ekipa u regularnom dijelu lige. U četvrtfinalu su teškom mukom, pogotkom Andre Šarića izbacili ekipu Sipa i bobići, u polufinalu su,u utakmici bez pogodaka,nakon boljeg izvođenja penala izbacili ekipu Auto Kelić da bi i finalnu utakmicu dobili tek nakon boljeg izvođenja penala.

Utakmica za 3. mjesto:   Croatia Blizna - Auto Kelić              (2:2)  9:8 penali

Finalna utakmica: Zračna Luka - Day&night club 'Focus'     (1:1)  3:4 penali 

Sama finalna utakmica započela je odmjeravanjem snaga, obje momčadi više su pazile na obranu gola nego kako postići pogodak. Ipak, nakon nekoliko početnih minuta, sredinom prvog dijela igra se razmahala, stvoreno je nekoliko šansi sa strane jedne i druge ekipe da bi se u jednoj gužvi ispred gola Zračne Luke najbolje snašao Marko Cvitković te doveo ekipu 'Focusa' u vodstvo. To vodstvo nije dugo trajalo, krajem poluvremena Josip Buzov postiže izjednačujući pogodak za Zračnu Luku. Iako su u drugom poluvremenu obje ekipe stvorile još nekoliko izglednih prilika s obje strane rezultat je na kraju ostao isti kao i na poluvremenu. Kao što smo već u uvodu naveli, ekipa 'Focusa' bila je bolja u izvođenju penala i osvojila Divlju ligu.

U utakmici za 3. mjesto Croatia Blizna bila je bolja od ekipe Auto Kelić tek nakon boljeg izvođenja penala pošto je u regularnom dijelu utakmica završila bez pobjednika rezultatom 2:2.

Pobjednik 'Divlje lige' ekipa Day&night club 'Focus' igrala je u sastavu: Mario Čović, Marko Cvitković, Zvonimir Suman, Matej Džanko, Matej Stude, Marin Bujas, Ante Đikić, Andro Šaić, Hrvoje Juras te Ivan Grbeša kao igrač i voditelj ekipe.

Pehare i medalje najboljim ekipama te pehare za fair-play ekipu Auto Kelić i za najboljeg strijelca Ivana Rajića iz ekipe CB 'Gabine' podijelio je Vinko Milić predsjednik Udruge za mali nogomet grada Kaštela.

Konačan poredak nagrađenih ekipa i pojedinaca:

1. mjesto                   Day&night club 'Focus'
2. mjesto                   Zračna Luka Split-Kaštela
3. mjesto                   Croatia Blizna

Fair-play ekipa          Auto Kelić
Najbolji strijelac         Ivan Rajić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij