hren
 

U četvrtom kolu Mladost Ribola Kaštela i Marina Kaštela imaju teška gostovanja u Osijeku i Zagrebu, a Kaštela Cemex nakon prvog kola Kupa ponovo će zaigrati protiv OK Brda.

Mladost Ribola Kaštela nošena s tri uzastopne pobjede korača prema Osijeku gdje ih u četvrtom kolu dočekuje domaća Mursa. Kaštelanima je dobro poznat Osijek u kojem su se prošle godine više puta mučili – doživjeli su čak dva poraza. S nešto drugačijom momčadi dolaze na 'staro mjesto' u kojem žele uzvratiti pobjedom, a u tome bi im trebao pomoći i donedavni član Murse Ivan Matoković koji je pojačao Kaštelane. Utakmica je po rasporedu u subotu u 19:30 sati, a sude Damir Pišćak i Damir Horvat.

4. kolo:
Rovinj – Sisak
Split – HAOK Mladost
Mursa Osijek – Mladost Ribola Kaštela
Centrometal – Rijeka

Superliga (seniorke)

Četvrto kolo odbojkaške Superlige za seniorke obilježit će derbi utakmica Mladosti i Marine Kaštela. No, za razliku od prošle i pretprošle godine ova utakmica bit će u drugačijem tonu. Izrazito pomlađena Marina, koja za najstariju igračicu ima 22-godišnjakinju, teško će se nositi s jakim Mladostašicama. Međutim, u Zagrebu nemaju što izgubiti pa oslobođene pritiska mogu skupljati iskustvo u dvoboju s najjačima.

Reprizu prvog kola odbojkaškog Kupa od srijede odigrat će Kaštela Cemex i OK Brda. Ovog puta utakmica će se odigrati u dvorani u Kaštel Starome u subotu s početkom u 19 sati. Splitska ekipa nova je članica Superlige, ali u tri kola nije ubilježila pobjedu. U Kupu se OK Brda dobro suprotstavila Kaštela Cemexu, međutim, iskusnije 'Malene' izvojevale su pobjedu koju žele ponoviti i u prvenstvu.

4. kolo:
Kaštela Cemex – Brda
Enna Vukovar – Olimpik
HAOK Mladost – Marina Kaštela
Poreč – Rijeka


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij