hren
 

JK KAŠTELA S TREĆIM EKIPNIM MJESTOM
Članovi kaštelanskih judo klubova Kaštela i Dalmacijacement prošlog su vikenda nastupili na 7. memorijalnom turniru Tajmir Nola u Makarskoj i još jednom se okitili cijelim nizom medalja.

JK Kaštela u Makarskoj je nastupio s više od 30 mladih judaša te se s četiri zlata,12 srebra i devet bronci, u konkurenciji 489 judaša iz 31 kluba na kraju natjecanja plasirao na treće ekipno mjesto, dok su kadetkinje U 18, proglašene za najuspješniju žensku ekipu u svojoj konkurenciji. 
JK Dalmacijacement nastupio je s manjim brojem judaša, ali su se kući ipak vratili s tri zlata i dvije bronce.

Zlatne medalje za JK Kaštela osvojili su Martina Raca i Jakov Žunić u U18, Luka Zorotović u U16 te Andrija Ljubić u U10.
Za Cementaše zlato su osvojili Josipa Kovač u U16 te Marta Antonov i Roko Ćorluka u U12.
Srebrne medalje zaslužili su članovi JK Kaštela Nina Arambašić, Roza Batinović i Jelena Škopljanac u U10, Roko Rozga i Martina Tucaj u U12, Filip Botić u konkurenciji U14, Jelena Brešković, Nina Perišić i Martina Raca u U16 te Jelena Brešković, Nina Perišić i Luka Zorotović u U18.
Za JK Kaštela brončane medalje osvojili su Antonio Barada i Marija Škopljanac u U10, Leonarda Butir i Marko Rajčić u U12, Matea Šustić i Tea Mišković u U14, Fabian Matijaca, Jakov Žunić i Iva Radić u konkurenciji U16.
Radić Melani  u konkurenciji U10 te Josip Taraš u U16 osvojili su brončane medalje za JK Dalmacijacement.

Kaštelanski judaši ostvarili su i cijeli niz plasmana od petog do sedmog mjesta.


KOMENTARI: