hren
 

CHALLENGE KUP
Kaštelanski odbojkaši poslije obaveza u domaćem prvenstvu brzo su se morali 'prišaltati' prema dvoboju europskog Challenge kupa, koji im u Kaštela dovodi ciparsku Omoniju.

Ciparski doprvak dolazi u dvoranu u Kaštel Stari kao veliki favorit. Trenutni državni doprvaci sjajno su otvorili novu sezonu – sa šest pobjeda u isto toliko utakmica čvrsto drže vodeću poziciju. Njihov pogon u najvećoj mjeri čine trojica brazilskih reprezentativaca, čiju će silinu udaraca i odbojkaškog nadmudrivanja osjetiti kaštelanska Mladost.

Mladost Ribola Kaštela trenutno nije u pobjedničkom raspoloženju, s tri poraza u zadnjih četiri susreta ne ulijevaju veliko samopouzdanje, no mlada momčad s optimizmom gleda na ovaj susret.

 „Cilj je odigrati što konkurentnije. Sigurno neće nastupiti Joško Melvan, a Glaurdić se vraća od ozljede. Ciprani su realno jači od nas, ali naravno da se nećemo predati. Ovo je ujedno i izvrsna prilika da mlađi osjete europsko natjecanje, a ako nam se otvori prilika – napast ćemo ih“, rekao je uoči utakmice trener Mladosti Ivan Rančić.

Prva utakmica odigrat će se u utorak, 27. studenog u 19 sati, a uzvrat je sutradan u isto vrijeme i na istom mjestu.


KOMENTARI: