hren
 

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela zna kako napraviti senzacionalan i dobar posao. Prošle godine u ovo vrijeme odjeknula je 'transfer bomba' o dolasku Čoškovića, pa nakon toga povratak Šukera, a sada su zaključili posao s kolumbijskim kapetanom Danielom Vanegasom.

Dvadesetosmogodišnjak je u svojoj bogatoj karijeri igrao za nekoliko većih klubova, između ostaloga ciparska Nea Salamina, argentinski Chubut, čileanski Manquehue, a u Kaštela stiže iz izraelskog Maccabija. Visok 193 centimetra može dosegnuti blok do 320 centimetra te 'napasti' s čak 340 centimetara. Inače je dugogodišnji član kolumbijske reprezentacije čiji je kapetan.

Treći je to kolumbijac u redovima Mladosti nakon Polcholpeka, koji je prošle godine prešao u drugi klub i Ruiza, koji je ljetos tragično preminuo. Klub tako održava dobre veze s latino igračima, a svojom kvalitetom Vanegas bi trebao pomoći Kaštelanima u konkurenciji za naslov.

Među prinovama je i 24-godišnji Ivan Zeljković, donedavni član OK Split. Najpoznatiji je po zapaženim igrama u odbojci na pijesku, a doprinos ostavlja i na tvrđoj podlozi.


KOMENTARI: