hren
 

VEĆ POSLOVIČNO USPJEŠNI NA TATAMIJU
Split je proteklog vikenda bio domaćin judaškom Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje i kadete, na kojem je titulu prvaka države u konkurenciji do 18 godina ponijelo petero mladih kaštelanskih judaša.

U jakoj konkurenciji, među 32 kluba, koja je predstavljalo 189 judaša i judašica, kadetska ekipa JK Kaštela bila je najbolja te im je i ove godine pripala titula ekipnih prvaka države.

Prvaci države ovog su puta postali članovi JK Kaštela Fabian Matijaca u kategoriji do 46 kg, Luka Milin u kategoriji do 81 kg, Roko Škomrlj u kategoriji do 66 kg te Ivan Škomrlj u kategoriji do 55 kg. Zlato
Cementašima s ovog je prvenstva donijela Katarina Krišto u kategoriji do 63 kg.

Srebrne medalje pripale su Nikoli Zorotoviću iz JK Kaštela u kategoriji do 55 kg , kao i Šimi Bonacinu iz JK Dalmacijacement među judašima iznad 90 kg.

Filip Botić do 50 kg, Maja Franić do 70 kg, Toma Peran poviše 90 kg, Nina Perišić do 70 kg i Iva Radić do 44 kg, svi iz JK Kaštela, osvajači su brončanih medalja.

Plasmane na prvenstvu, zauzevši peta mjesta, ostvarili su Igor Krivić iz JK Dalmacijacement te Nikola Botić, Mate Rajčić i Carllo Skelin iz JK Kaštela. Sedma mjesta osvojili su Cementašica Josipa Kovač te članica JK Kaštela Jelena Brešković.

Cementaši nastupili u Mariboru

Mladi judaši i judašice JK Dalmacijacement, u konkurenciji od 10 do 12 godina, nastupili su ovog vikenda i na Apolon openu u Mariboru, zajedno s petstotinjak natjecatelja iz 54 kluba iz deset država.

U Kaštela su se vratili sa šest medalja, od kojih je jedna bila zlatnog sjaja, a osvojila ju je Anđela Rinčić. Srebrne medalje zaslužili su Marta Antonov i Luna Boljat Vrbatović, dok su brončane medalje pripale Vinki Radunić, Branki Radunić i Antonu Jerkunici.

Na sedmo mjesto u svojoj kategoriji plasirao se Nikola Peričić.

Foto: Facebook


KOMENTARI: