hren

Nije prošlo niti punih šest mjeseci od završetka zadnje, 9. sezone 'Divlje lige' a Udruga za mali nogomet grada Kaštela za sve rekreativce i zaljubljenike u male branke počinje s pripremama za organizaciju nove 10. sezone 'Divlje lige'.

Počeci 'Divlje lige' vraćaju nas u rane 2000-te godine, igralo se tri ljeta za redom, od 2001-2003. godine da bi onda došlo do prekida jer se nije igralo slijedećih osam godina. Ponovo je pokrenuta 2012. godine te se igralo idućih pet godina, četiri godine za redom prvaci su bili 'Klesari' predvođeni Antom Radmanom i njegovom malom ali odabranom ekipom dok su prvaci 'Divlje lige' koja se igrala u ljeto 2016. godine bili momci iz ekipe S.C. 'Korner' koju je predvodio Mate Muselin. 2017. godine nije se igrala 'Divlja liga' a lanjski pobjednici bili su momci iz ekipe Day&night club 'Focus' predvođeni Mariom Čoviće.

'Divlja liga na male branke' prvenstveno je namijenjena rekreativcima, mladim ljudima koji zbog brojnih obaveza nemaju dovoljno vremena ganjati turnire, kojima će jedna ili dvije utakmice tjedno, igrane pod reflektorima, u večernjim terminima, na otvorenom igralištu bivše O.Š.'Bijaći' u Kaštel Novom. biti dovoljne da zadovolje svoje apetite za rekreacijom. Kotizacija će biti prihvatljiva za sve ekipe, a ovisit će i o broju prijavljenih ekipa.

10. sezona 'Divlje lige na male branke' započela bi zadnjeg vikenda mjeseca travnja, tjedan dana nakon Uskrsa a igrati će se, najvjerojatnije dvokružno, prije 'Đole' i nakon 'Đole'. Prijave traju do 20.travnja, a s prvim utakmicama započeli bI u nedjelju 28. travnja.

Prijave kao i sve potrebne informacije vezano za 'Divlju ligu' možete dobiti kod tajnika udruge na broj mobitela 091 907 98 10.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij