hren
 

JUNIORIMA JK KAŠTELA TITULA VICEPRVAKA
Na prvenstvu Hrvatske za juniorke i juniore U 21, održanom prošlog vikenda u dvorani na splitskim Gripama, dvojica kaštelanskih judaša Domagoj Bratinčević iz JK Dalmacijacement te Nikola Zorotović iz JK Kaštela, postali su novi prvaci države u svojim kategorijama.

Domagoju je to pošlo za rukom u kategoriji do 100 kg, a Nikola je najbolji bio u kategoriji do 55 kg.
Članovi JK Kaštela, koji su u finalu svojih kategorija izgubili upravo od dvojice prvaka, Ivan Škomrlj do 55 kg te Ivan Stojković do 100 kg osvojili su srebrne medalje, a broncom su se okitili Cementaš Šime Bonacin u kategoriji poviše 100 kg te u istoj kategoriji i Roberto Raca iz JK Kaštela. U kategoriji do 81 kg treće mjesto osvojio je Marin Vujić, a treće mjesto u državi u kategoriji poviše 78 kg pripalo je Niki Perišić. Marin i Nika članovi su JK Kaštela.
Peta mjesta u njihovim kategorijama na prvenstvu pripala su članovima JK Kaštela Mati Rajčiću, Luki Milinu, Ivani Zorotović i Mariji Ivakić. Jakov Žunić, Roko Škomrlj, Petra Barić i Maja Franić iz JK Kaštela plasirali su se na sedma mjesta, kao i Cementaši Josipa Kovač i Bruno Zebić.

Na prvenstvu je nastupilo 35 klubova sa 176 natjecatelja, a juniori JK Kaštela osvojili su ekipno drugo mjesto i to s istim brojem bodova te zlatnih, srebrnih i brončanih medalja kao i prvoplasirani, no imali su jednog natjecatelja više, zbog čega im je izmakla titula najboljih.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij