hren
 

Ovog vikenda na rasporedu je 18. kolo 1. HRL – jug. Rukometaši Ribole Kaštela idu na obližnje gostovanje kod pretposljednje momčadi prvenstva, Solin.

Četiri kola prije kraja prvenstva Ribola se potpuno udaljila od borbe za naslov prvaka. Dvije odlične prilike propuštene su u zadnja dva kola, pa sve što preostaje jest dohvatiti prestižno drugo mjesto. Do kraja Ribola ima dva susjedna derbija te dvoboj s vodećim Dubrovnikom, a prva destinacija koja ih čeka je Solin. Oni se zajedno sa Splitom nalaze u tijesnoj borbi za opstanak te im je prijeko potreban svaki bod da bi i iduće godine boravili među sadašnjom 'ekipom'. Ribola je svakako favorit u utakmici koja počinje u nedjelju u 20 sati u dvorani „Bilankuša“.

„Trebamo što prije zaboraviti naš nastup protiv Hrvatskog Dragovoljca i pokazati da nismo tu gdje jesmo bez razloga. Ne trebamo gledati Dubrovnik, Karlovac i druge klubove, važno je gledati samo sebe. Mislim da smo ove sezone odigrali puno dobrih utakmica, ali na žalost bilo je oscilacija, pogotovo na gostovanjima. Kvalitetu igre su nam dakako poremetile ozljede početkom drugog dijela kod nekolicine igrača, ali svejedno stoji činjenica da smo kroz sezonu kiksali sa ekipama iz donjeg dijela tablice, a to nam se nije smjelo dogoditi. Ima još pet utakmica do kraja. Možemo ostvariti maksimalni učinak ako budemo dobri i idemo to pokušati ostvariti“ rekao je trener kaštelana Davor Bujas“

18. kolo:
Buzet – Dubrovnik
Trogir – Split
Mornar Crikvenica – Kozala
Metković Mehanika – Biograd
Solin – Ribola Kaštela
Hrvatski Dragovoljac – Karlovac


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij