hren
 

Odbojkašku večer u dvorani u Kaštel Starome okrunit će utakmica OK Kaštela i Mladosti. U prvoj utakmici Zagrepčanke su bile bolje s 3:1, no u drugoj 'domaćin' sprema izjednačenje.

OK Kaštela na svom parketu pokušat će nanijeti prvi poraz Mladostašicama u prvenstvu ove sezone. Nigdje drugdje doli u finalu – baš tamo gdje najviše treba i gdje bi taj poraz najviše 'zabolio' gošće. 'Malene' su jedine uspjele parirati favoriziranim Zagrepčankama, dva puta bilo je po 3:2 u Kaštelima. Kad im tako dobro ide pred svojim navijačima, ljubitelji kaštelanske odbojke vjeruju u 'treću sreću'. U Zagrebu je bilo gusto, četiri seta igrala su se puna dva sata i nijanse su presudile da rezultat ode u korist Mladosti. Još 'gušće' moglo bi biti u gradskoj dvorani u Kaštelima s početkom u 20:30 sati.

Evo i izjave trenera, Zorana Grgantova :-Prva finalna utakmica bila je vrlo izjednačena i o pobjedniku su odlučivale nijanse. Osjetio sam već u prvom setu da ekipa mladosti ima problema na prijemu servisa, ali to nismo uspjeli iskoristiti jer smo  prekidali svoje mini serije greškama servisa. Igra nakon prijema servisa je bila dobra i kada smo stabilizirali servis došli smo na prag osvajanja drugog seta koji smo nažalost izgubili u uzbudljivoj završnici. Kao i mnogo puta do sada pokazali smo karakter jer nakon zaostatka 2:0 se nismo predali. Dapače uspjeli smo još podignuti razinu igre te dobiti 3 set koji je bio pun preokreta i izvrsnih poena. I u 4 setu igrali smo odlično i vodili nekoliko poena razlike, ali tada je uslijedio pad koncentracije u igri koju je ekipa mladosti znalački iskoristila i preokrenula rezultat. Iako smo pred kraj seta gubili velikom razlikom još jednom smo pokazali da se nikada ne predajemoi Smanjili smo rezultat na 25:22 međutim dalje nije išlo. 

Anaizirati ćemo utakmicu, te pokušati još malo poraditi na nekim detaljima kako bi pred domaćom publikom pokušaliizjednačiti rezultat na 1:1. Igra u prvoj utakmici daje nam za pravo nadati se takvom scenariju ali nam treba podrška punih tribina kako bi u tome uspjeli jer s druge strane mreže imamo zaista odlične suparnice. Kvaliteta i neizvjesnost 1 utakmice  trebali bi biti dovoljan poziv svim zaljubljenicima u odbojku da dođu ovu subotu u dvoranu u Kaštel Starom i uživaju u izvrsnoj i uzbudljivoj utakmici, kazao je Grgantov.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij