hren
 

Dvorana na Sokolani u Kaštel Sućurcu bit će poprište dvostrukog rukometnog dvoboja sa Trogirom u muškoj i ženskog konkurenciji.

U posljednje četiri prvenstvene utakmice kaštelanski rukometaši ulaze s treće pozicije. Čeka ih tri teška dvoboja, počevši s nedjeljnim protiv Trogira. Gosti stižu u naletu forme, tri pobjede u nizu dignuli su ih u gornji dio ljestvice. Posebno valja istaknuti njihovu odličnu predstavu protiv lidera Dubrovnika, stoga Ribola ovoj utakmici s početkom u 18 sati treba pristupiti ozbiljno.

„Posljednja dva susreta odigrali smo ispod naše razine, a nekada ti ekipa za koju misliš da će biti lakši protivnik napravi probleme. Mislim da smo izvukli pouku i da ćemo protiv Trogira biti opet oni pravi . Vjerujem da imamo i kvalitetu i snagu da ostvarimo povoljan rezultat“, rekao je trener kaštelana Davor Bujas u najavi kola.

19. kolo:
Mornar Crikvenica – Buzet
Kozala – Hrvatski Dragovoljac
Karlovac – Solin
Split – Metković Mehanika
Ribola Kaštela - Trogir
Biograd – Dubrovnik

2. HRL – jug (seniorke)

Dvoboj s Trogirom odigrat će i rukometašice Marine Kaštela. Bit će to izravan dvoboj za treću poziciju dva kola prije kraja prvenstva. Utakmica je po rasporedu u 20 sati.

17. kolo:
Split – Sinj 25:32
Marina Kaštela – Trogir 58
Petason Vranjic – Orkan
Metković – Zadar 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij