hren
 

Odbojkašice Kaštela nisu uspjele pobijediti ni u drugoj finalnoj utakmici, rezultatom 3:0 bolje su bile odbojkašice Mladosti koje sada imaju velikih 2:0 u pobjedama.

OK Kaštela – HAOK Mladost 0:3
(15:25, 20:25, 18:25)

Kaštel Stari, gradska dvorana, gledatelja 600
Suci: Bojan Brlas, Dalibor Tota

Šestotinjak gledatelja u gradskoj dvorani u Kaštel Starom gledalo je nemoć kaštelanskih odbojkašica protiv trenutno boljih Zagrepčanki. Želja je bila velika, motiv višestruki, ali je šansa za izjednačenje splasnula i odvela Mladost na korak do obrane naslova.

Slab start 'Malenih' natjerao je trenera Grgantova na tehnički time-out. Umjesto da se vrate iz zaostatka od 9:3, semafor je ubrzo pokazivao 14:6 za goste. A nakon što su povisile prednost na 20:11, Mladostašice su imale nesmetan put do vodstva od 1:0.

Sličan početak viđen je u drugom setu, ali je ovoga puta Kaštela koliko-toliko držati korak za zaostatkom, koji je uglavnom iznosio tri poena. Pri rezultatu 16:18 domaće su imale šansu vratiti se u set. Do toga ipak nije došlo jer su se Mladostašice s tri uzastopna poena odvele do 2:0 u setovima.

Kaštelanke su konačno uspjele uspostaviti kvalitetno vodstvo u trećem setu. Bio je to posljednji pokušaj za povratak u utakmicu. Vodstvo od 5:2 pretvorio se uskoro u zaostatak od 9:8. 'Malene' potom nižu poene za novu prednost od 13:10, ali tu je njihova igra stala. Zagrepčanke preuzimaju kontrolu, rade seriju od 9:1 i potpuno zasluženo stižu do pobjede.

OK Kaštela: Ninčević, Stanović, Prkačin, Ljulj, Rimac, Karaula, Glavina, Papić, Kutrović, Sudar, Matas, Stojan, Vukić, Zelalija. Trener: Zoran Grgantov

HAOK Mladost: Matić, Pavičić, Kačić Bartulović, Butigan, Rajković, Štimac, Grbavica, Volmut, Pažin, Lukić, Šunjić, Vrbanc, Jurišić. Trener: Saša Ivanišević


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij