hren
 

MLAĐI U SPLITU, JUNIORI U ITALIJI
Mladi judaši JK Kaštela prošlog su vikenda nastupili na Uskrsnom turniru u Splitu gdje su imali pravu žetvu medalja, a juniori ovog kluba nastupili su u talijanskom Lignanu na Europskom kupu za juniore, no iako nisu ostvarili poseban plasman stekli su vrijedno iskustvo.

U sportskoj dvorani na splitskim Gripama ovog se vikenda okupilo 320 natjecatelja  iz 18 klubova, od onih najmlađih do 16-godišnjaka. Članovi JK Kaštela nastupili su pod vodstvom trenera Jerka Mrkovića te osvojili ekipno drugo mjesto.
Pojedinačno, zlatne medalje osvojili su  Ivan Brnada, Jakov Žunić, Luka Zorotović, Marko Rajčić, Martina Tucaj  i Stjepan Botić.
Drugo mjesto u svojim kategorijama te srebrne medalje ostvarili su Đana Vukelić, Josip Rozga, Karlo Pušnik, Marta Vučić, Nika Mujan, Nikola Svalina, Nina Arambašić,  Nina Perišić, Nives Borić i Petar Primorac.
Gabriela Biluš-Gagić, Ivano Novak, Loreta Hrga, Lucia Vržina, Luka Kostović, Maja Radnić, Marin Primorac, Matea Šustić, Nina Španić, Roza Batinović, Tea Mišković i Tonka Hrga na ovom su turniru osvojili brončane medalje.

Europski juniorski kup

Trener Ante Batinić u talijanski Lignano, na natjecanje koje je okupilo 603 natjecatelja iz 36 država, poveo je trojicu juniora, Ivana Rozgu, Marina Vujića i Ivana Stojkovića.

Prvi je na strunjaču u kategoriji do 90 kg izašao Ivan Rozga koji je ipponom pobijedio talijanskog predstavnika Pirellija. U drugoj borbi Ivan je u “golden scoru” izgubio od Mađara Bajacseva koji u sljedećem kolu nije uspio nadmudriti Španjolca Kabhuliania te je tako ostavio Rozgu bez prilike za popravnim borbama.
Marin Vujić nastupio je u kategoriji do  81 kg, a baš poput Rozge i on prvi nastup završava pobjedom i to odličnim  seoi-nageom u borbi s Talijanom Luiggijem. U drugom kolu Marin je s tri kazne izgubio od austrijskog predstavnika Wagnera te je i on ostao bez  popravnih borbi.
Ivan Stojković, u kategoriji do 100 kg, izgubio je u prvom kolu od Marokanca Lahbouba i tu je natjecanje za Ivana bilo gotovo jer  je Marokanac izgubio od brončanog Portugalca Teodisia.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij