hren
 

1. ŽUPANIJSKA LIGA
Dvadeset i prvo kolo 1. Županijske lige zbog blagdana Uskrsa nastavit će se u ponedjeljak, 22. travnja s početkom u 16:30 sati. Tada će se u Kaštel Sućurcu sastati gradski rivali Jadran i Gošk.

Gradski derbi između Jadrana i Goška je pred vratima. Rame uz rame, kao na prvenstvenoj ljestvici, dvije kaštelanske momčadi borit će se za četvrtu poziciju, ali i za ono važnije – prestiž. Obje momčadi u dobroj su formi, Jadran je to potvrdio dobrim rezultatima te ulaskom u polufinale Županijskog kupa, dok Gošk cijelo ovo proljeće ima samo jedan prvenstveni poraz. Stoga se očekuje prava napadačka bitka u čiji će prvi plan, nadamo se, izbiti pregršt pogodaka i lijep nogomet.

Dobro proljeće pružaju i nogometaši Vala koji su već sada udaljeni od crvene zone ispadanja, dovoljno da se može opuštenije igrati. Rezultati polako pristižu, a protiv neugodnog Oska mogu vidjeti svoje aktualno stanje. Gosti imaju neobičan omjer od deset pobjeda i devet poraza, uz samo jedan remi, a prosječno primaju i zabijaju 1,5 golova po utakmici.

21. kolo:
Subota, 20.4.2018., 16:30h

Val - OSK
Omladinac – Vinjani
Jadran (T) – Poljičanin 1921, 17:00

Ponedjeljak , 22.4.2018., 16:30h
Postira Sardi – Zmaj (M)
Jadran (KS) – Gošk
Mladost (P) – Sloga (M)
Orkan – Omiš


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij