hren
 

ADRIA KUP 2019
U organizaciji Judo kluba Makarska 1968 u Gradskom sportskom centru Makarska održan je treći međunarodni turnir u judu Adria kup 2019., na kojemu je sudjelovalo 200-tinjak judaša iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Češke, Austrije i Hrvatske, u pet dobnih uzrasta, a najbolji ukupni rezultat ostvarili su mladi judaši JK Dalmacijacement i ponijeli titulu ekipnog pobjednika.

Cementaši su u Makarskoj nastupili pod vodstvom trenera Josipa Barića te osvojili čak 37 medalja različitog sjaja.
Isto tako osvojili su nagrade za najbolje muške ekipe u konkurencijama U10, U16 i U18 te najbolju žensku ekipu u konkurenciji U10.
Osim medalja, troje judaša i judašica Dalmacijacementa proglašeno je najboljima među svim kategorijama i to Melani Radić u U10, Branka Radunić u U12 te Josip Taraš u U18.

Zlatne medalje osvojili su Luka Prolić,Kate Šerić, Anđela Rinčić, Melani Radić, Krešimir Jerčić, Anton Jerkunica, Branka Radunić (dvije), Vinka Radunić (dvije), Stipe Iličić (dvije), Marta Antonov (dvije), Duje Ban (dvije), Nediljko Orošnjak, Josip Taraš i Šime Bonacin.
Druga mjesta i srebrne medalje osvojili su Ante Elez, Duje Šunjerga, Roko Čorluka (dvije), Luka Milić, Josip Taraš, Nediljko Orošnjak i Igor Krivić.
Na treće mjesto pobjedničkog postolja popeli su se Ivan Polić, Ante Erceg, Gabrijela Vranješ, Ivana Kesić, Mateo Rajčić, Luka Milić, Petar Jerčić, Ana Matijaš, Tonći Ivančić i Matej Milun.

Foto: JK Dalmacijacement


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij