hren
 

Ekipa Kaštel Gomilice pobjednik je 3. Uskršnjeg kupa grada Kaštela koji se igrao na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom (bivša O.Š. 'Bijaći'). Nakon što su prethodne dvije godine ovaj turnir osvajale ekipe iz Kaštel Starog i Kaštel Novog, ovog puta došao je red i na momke i Kaštel Gomilice koji su predvođeni voditeljem Mateom Delićem i najboljim igračem Antoniom Boticom sasvim zasluženo osvojili ovogodišnji turnir.

Pobjednička ekipa Kaštel Gomilice osvojila je 3. Uskršnji kup grada Kaštela sa sve tri pobjede, najprije su u četvrtfinalu dosta lakše od očekivanog dobili momke iz Kaštel Starog da bi u polufinalu teškom mukom, pogotkom u zadnjim trenucima utakmice pobijedili susjede iz Kambelovca. U finalu protiv momaka iz Kaštel Novog čekala ih je velika borba, otpor protivnika slomili su tek u drugom poluvremenu kada su s dva pogotka Pirije i jednim Delića zadali konačan udarac protivniku i po prvi put osvojili ovaj turnir.

Pobjednička ekipa iz Kaštrel Gomilice igrala je u slijedećem sastavu: Antonio Botica, Roko Delić, Zvone Hrgović, Roko Vetma, Luka Pirija, Marin Miljak i Jure Granić. Voditelj ekipe bio je Mateo Delić.

Rezultati četvrtfinala:

Kaštel Stari -- Kaštel Gomilica          3:4
Kaštel Sućurac -- Kaštel Lukšić          2:0
Kaštel Kambelovac -- Kaštel Štafilić     5:3
FC Bonito Kaštela -- Kaštel Novi         0:2

Rezultati polufinala:

Kaštel Sućurac -- Kaštel Novi            2:3
Kaštel Gomilica -- Kaštel Kambelovac     3:2


Finale: Kaštel Novi -- Kaštel Gomilica     0:3

Organizatori turnira iz Udruge za mali nogomet grada Kaštela vim nagrađenim ekipama i pojedincima na ovogodišnjem, 3 Uskršnjem kupu Grada Kaštela podijelili su pehare i medalje:

1. mjesto                 Kaštel Gomilica
2. mjesto                 Kaštel Novi
Najbolji igrač           Antonio Botica
Najbolji strijelac       Lovre Radman
Fair-play ekipa        Kaštel Kambelovac

Foto: Udruga za mali nogomet grada Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij