hren

10. SEZONA SA TRINAEST EKIPA
Na ovogodišnji poziv za sudjelovanje u Divljoj ligi na male branke, koju organizira Malonogometna udruga grada Kaštela, prijavilo se 13 ekipa, koje će s prvim utakmicama započeti u četvrtak, 2. svibnja, na otvorenom igralištu gimnazije u Kaštel Novom.

Svako kolo igrat će se dva dana, ponedjeljkom i utorkom te četvrtkom i petkom ,po tri utakmice dnevno u večernjim terminima.

- Izvučeni su redni brojevi ekipa prema kojim će se, po Bergerovoj tablici napraviti raspored za svih trinaest kola. Kako imamo neparan broj ekipa, igrat će se jednokružno trinaest kola regularnog dijela s tim sa će u svakom kolu jedna ekipa biti slobodna te će u osnovnom dijelu svaka ekipa odigrati dvanaest utakmica – stoji u obavijesti iz MUGK-a.

Nakon što se odigra svih 13. kola, uslijedit će doigravanje u kojem će nastupiti šest prvoplasiranih ekipa. U četvrtfinalu doigravanja dvije prvoplasirane ekipe bit će slobodne dok će se za polufinale boriti oni na trećem i šestom mjestu te na četvrtom i petom mjestu. U polufinalu prvoplasirani čeka pobjednika drugog para , dok će drugoplasirani igrati s pobjednikom prvog susreta četvrtfinala. Pobjednici polufinalnih mečeva igrati će u finalu dok će poraženi igrati utakmicu za treće mjesto.

Broj igrača koje svaka ekipa smije registrirati nije ograničen, ali prijave novih igrača mogu se obaviti zaključno sa 10. kolom. Igračima koji nemaju minimalno barem tri nastupa u regularnom dijelu, neće biti omogućen nastup u doigravanju.
Za najbolje ekipe i pojedince osigurani su pehari i medalje dok će se prvak dodatno nagraditi s novčanom nagradom u iznosu od 800 kuna.

Raspored i satnica utakmica 1. kola:

Četvrtak, 2. svibnja

19:30 . CB ''Time Out'' -- Day&night club ''Focus''
20:20 . Sortirnica -- Krespo bar K Štafilić
21:10 . Croatia Blizna -- CB Virus''

Petak, 3. svibnja

19:30 . CB ''Atrium'' -- Zračna Luka Split-Kaštela
20:20 . Coctail CB ''Faraon'' -- Sipa i bobići
21:10 . CB ''Gabine' -- Auto Kelić

Slobodna ekipa: Uvik žedni


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij