hren
 

PRVENSTVO HRVATSKE
U sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju održano  je 26. ekipno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu. Razloga za slavlje imao je PK Posejdon iz Kaštel Kambelovca koji se vratio sa zlatom i broncom.

Nakon devet godina titula najboljih u elektroničkom pikadu ponovo je u Kaštelima. I to sa stilom! Članovi PK Posejdon 2 stigli su do naslova bez poraza, a redom su padale ekipe Janje Veterani (13:3), A1 (12:4), Bonanca (9:1), Darts Point Team Ban (9:4), Đeksonsi (9:3) Novi Bokanjac (9:0). U finalu ih je ponovo čekala ekipa Đeksonsa iz Varaždina koja ih ni u drugom susretu nije mogla svladati. Pobjedom od 9:5 Posejdon je ponovo podigao pehar. Zanimljivo, prije devet godina to su učinili na istom mjestu!

„Pobjeda jednog momčadskog duha, jednog zajedništva i prijateljstva. Osjećaj je nezamjenjiv, pogotovo nakon mojih osobnih problema zbog kojih je čak predsjednik Ivan Ljubas predlagao da ekipa uopće ne igra ligu ovu sezonu. Poslije prvotnog šoka iz svega se izrodio još veći inat i prava klapa. Nikad nisam osjetio veću podršku nego u tim trenutcima, zato mi je ovo najdraža medalja. Ponosan na sebe i ekipu mislim da je prvak potpuno zaslužen i da nitko nikad neće ovako uvjerljivo osvojiti naslov. Ja sam osobno u  kratkom vremenu ostvario dvije pobjede. Prva na crti života, a druga na crti pikada,“ rekao je kaštelanin Miro Buha koji se nedavno oporavio od bolesti.

Uz Mira, prvaci su još postali: Vladimir Lešić, Ivica Cavrić, Hrvoje Mlakar, Ivan Poljak, Ivan Ribičić, Branko Matković, Zdene Smodlaka-Rećina, a sve pod budnim okom predsjednika kluba Ivana Ljubasa.

Medalja je osvojena i u rangu trećeligaša. Posejdon 3 je skupinu prošao pobjedom protiv Ambasade (14:2) i Sesveta (11:5). U fazi ispadanja svladali su Garage s 9:0, GM s tijesnih 9:8 te se u polufinale plasirali pobjedom nad Smartom 9:2. U polufinalu je bila bolja ekipa Appola 3, ali se i bronca glasno proslavila.

Ekipu Posejdn 3 činili su: Josip Ljubas, Tomislav Keran, Marko Božić, Andirja Buotić, Frane Buotić, Stipe Ercegovac i Žarko Bariša.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul