hren
 

POSLJEDNJE KOLO
U subotu 25. svibnja s početkom u 17:30 sati na rasporedu su utakmice posljednjeg, 26. kola 1. Županijske lige. Val na domaćem terenu dočekuje Omladinac, a sudbina o ostanku u ligi ne ovisi samo o ishodu te utakmice. Drugi kaštelanski predstavnici Jadran i Gošk nastupaju u gostima.

Val u posljednje kolo ulazi sa strepnjom oko svog statusa. Još nije definirano hoće li iz lige ispasti jedan ili dva kluba. Ukoliko budu dva, Val je trenutno u nepovoljnoj situaciji. O tome bitno odlučuje situacija sa Solinom u drugoj ligi, koji se također bori za ostanak. Na Kaštelane je da protiv Omladinca ostvare pobjedu te eventualnim porazom Postira u Omišu prestignu Bračane. Tako će zasigurno biti mirni – stoga, juriš po tri boda!

Poslije nesretnog ispadanja iz polufinala Županijskog kupa, Jadran sada mirno može zaključiti sezonu u Otoku. Domaćin Osk na sedmoj poziciji zaostaje za njima tek jedan bod, no biti jedno mjesto gore ili dolje u gornjem dijelu ljestvice neće puno značiti ni jednim ni drugima.

Ista je stvar i s gomiličkim Goškom, koji će solidnu sezonu zaključiti utakmicom protiv Poljičanina 1921. Momčad iz Srinjina uspjela je zadržati svoj status, unatoč brojnim problemima s rezultatima. Gomiličani su imali teško proljeće, no ipak su se zadržali među prvih pet momčadi.

26. kolo:
Subota, 25.5.2019., 17:30h

Zmaj (M) – Jadran (T)
Orkan – Mladost (P)
Val – Omladinac
Osk – Jadran (KS)
Omiš – Postira Sardi
Pojičanin 1921 – Gošk
Sloga (M) – Vinjani


KOMENTARI: