hren

Unatoč vremenskim nepogodama, koje su uvjetovale odgodu pojedinih odgađanja,  proteklih su dana odigrane sve utakmice 6. Kola Divlje lige i to s ponekim iznenađenjem.  Isto tako, zbog odgode jedne od utakmica te optimiziranja daljnjeg dijela rasporeda, odigrana je i utakmica 13. kola između Krespo bara i Croatie Blizna.

Vodeća ekipa CB Time out pokazala je u derbiju kola protiv Croatie Blizna da se ne šali, napunili su mrežu ekipe iz Blizne s pet pogodaka. Nakon tvrdog i izjednačenog prvog poluvremena, kojeg su Lukšićani ipak dobili s golom razlike, posao u nastavku olakšao im je svojim isključenjem Josip Grbešić pa je bilo samo pitanje s kolikom će razlikom Lukšićani pobijediti. Strijelci u razbijanju ekipe iz Blizne bili su Toni Legčević (2), Ivan Rajić, Robert Pavičić te Jure Bašić.

A u utakmici 13. Kola, Croatia Blizna iskupila se za ovu petardu te uvjerljivo dobila mladu ekipu Krespo bara sa šest pogodaka, čime su barem donekle isprali gorak okus nakon petarde od CB Time out. Strijelci za ekipu iz Blizne bili su Marin Stanković i Ante Plazonić sa po dva pogotka dok su Robert Tadić i Josip Grbešić bili strijelci po jednog pogotka.

Dvije ekipe, Sortirnica i Auto Kelić za koje uglavnom igraju radnici sa Zračne Luke, zabilježili su u ovom kolu minimalne ali vrijedne pobjede.  Sortirnica je nakon ranog vodstva CB Voxa ipak smogla snage te pogocima Nikole Lulića i Marina Bujasa preokrenula rezultat te došla do pobjede dok su momci iz ekipe Auto Kelić nakon velike borbe pobijedili lanjske šampione iz ekipe D/N Club Focus. Iako je pogocima Nikole Zeca početkom drugog poluvremena vodila s 2:0 ekipa Auto Kelić uspjela je u kratkom periodu primiti dva brza pogotka. Međutim, ozljeda Ivana Grbeše strijelca drugog pogotka za Focus olakšala im je put do pobjede pošto njihov protivnik nije imao zamjenskih igrača. Strijelac pobjedničkog pogodka za Auto Kelić bio je Mile Vujeva.

Za razliku od ove dvije ekipe, Zračna Luka kao dvostruki finalist, na iznenađenje svih koji prate Divlju ligu, odigrala je samo 4:4 protiv mlade ekipe CB Virus. Bila je to utakmica u kojoj se rezultat često mijenjao, čas je vodila Zračna Luka, čas CB Virus a spasonosni pogodak za Zračnu Luku kojim je izbjegnut poraz postigao je Ante Budić.

Kao jedno od velikih iznenađenja ovog kola možemo navesti uvjerljiv poraz lukšićke ekipe CB Faraon od Uvijek žednih, koji u zadnje vrijeme pružaju sve bolje partije. U razbijanju Lukšićana sa tri pogotka najviše se istakao Ivan Zelembaba.

Foto: MU


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij