hren
 

TURNIR U PODSTRANI
Devet zlatnih, tri srebrne i šest brončanih medalja, ulov su kaštelanskih mladih judaša iz JK Kaštela i JK Dalmacijacement na turniru Kup Sv. Ante, koji se prošlog vikenda održao u Žrnovnici.

Nastupilo je 176 dječaka i 109 djevojčica u više kategorija u nekoliko dobnih skupina do 16 godina, iz 19 judo klubova.Za JK Kaštela zlatne medalje osvojili su Antonio Arambašić, Ema Čulig i Duje Hrga u konkurenciji do 8 godina, dok su srebrne medalje osvojili Neo Stipoljev  i Boris Čatlak, također u konkurenciji najmlađih natjecatelja. Brončane medalje pripale su Loreti Hrga i Nori Gracin u konkurenciji do 10 godina te Ivi Eteroviću Farauniću među osmogodišnjacima.
Matea Radić osvojila je peto mjesto, a Luka Radić sedmo mjesto u konkurenciji do 10 godina.

Među judašima JK Dalmacijacement zlatne medalje osvojili su Matej Milun u konkurenciji do 12 godina, u konkurenciji do 10 godina to je uspjelo Anti Elezu, Anti Ercegu, Anđeli Rinčić, Melani Radić te Hani Bralić. Srebrna medalja pripala je Luki Proliću do 10 godina, a bročane medalje su osvojili Patrik Blažević do 12 godina te Kata Šerić u konkurenciji do 10 godina.
Plasmane su među desetogodišnjacima ostvarili i Ivan Polić, Jakov Rokov i Ivana Kesić plasiravši se na peta te David Pralija osvojivši sedmo mjesto.

Mlade Cementaše na turniru je vodio trener Robert Boban, a članove JK Kaštela treneri Ante Batinić i Jerko Mrković.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij