hren
 

Niti nakon odigranog 7. kola nema velikih promjena na tablici 'Divlje lige', osim kiksa Croatije Blizna svi ostali favoriti, ekipe koje računaju na plasman u doigravanju zabilježili su nove pobjede, netko na lakši, netko na teži način. Utakmica CB 'Virus' - D/N Club 'Focus' odgođena je na zahtjev 'Focusa'.

Lider na tablici, ekipa CB 'Time out' morala se dobrano namučiti kako bi došla do nova tri boda protiv mlade i borbene ekipe s Gabina koja je tijekom prvog poluvremena čak tri puta vodila. Međutim, kada se kvalitetnija i iskusnija ekipa Time outa oporavila od početnog iznenađenja, rezultat se brzo okrenuo u njihovu korist. U pobjedi Time outa sa po dva pogotka istakli su se Toni Legčević, Joško Jelavić i Robert Pavičić dok su po dva pogotka za poražene postigli Toni Stanković i Marko Radanović.

S dvije visoke i uvjerljive pobjede Zračna Luka i ekipa Sipa i bobići potvrdili su svoje visoke ambicije za igranjem u doigravanju, Zračna Luka napunila je mrežu mlade ekipe Krespo bara s 11 pogodaka od kojih je više od polovice postigao Josip Stude (6) dok su Sipa i bobići, usprkos početnom vodstvu Uvik žednih cijelo prvo poluvrijeme vršili pritisak na obranu protivnika koji je došao bez zamjena, sa samo četiri igrača. To je, uz nagomilani umor presudilo da je prednost Čiovljana u drugom dijelu

stalno rasla do konačnih 9:1. Kod Sipe i bobića sa četiri pogotka istakao se Mladen Burilović, tri pogotka bila su djelo Ante Cvitanovića dok je Toni Matijević zabio dva pogotka.

Za iznenađenje kola pobrinula se posljednjeplasirana ekipa CB 'Vox' koja je na krilima trostrukog strijelca Borisa Jarčevića osvojila prva tri ovosezonska boda dok je lukšićka ekipa Coctail CB 'Faraon' bila bolja od Sortirnice čime su vratili drugu poziciju na tablici


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij