hren

U DVA MJESECA STIGLA I TREĆA KRUNA
Nakon dvije državne krune, pikado klub Posejdon postao je ponosni vlasnik i one treće, značajne krune europskih prvaka u pikadu. Vijesti su to koje su nam u nedjelju navečer pristigle iz talijanskog Caorlea, a koje smo potvrdili u direktnom telefonskom razgovoru s kaštelanskim pikadistima, koji nam nisu krili svoje oduševljenje.

Miro Buha, Vladimir Lešić, Ivica Cavrić, Hrvoje Mlakar, Pero Ljubić, Ivan Poljak, Ivan Ribičić,Branko Matković, legendarni Zdene Smodlaka i predsjednik kluba Ivan Ljubas, ekipa je koja je prošlog tjedna otputovala na Europsko prvensto u elektronskom pikadu, a iako nisu svi podnijeli teret  u direktnoj igri, svatko od njih osvajanju titule najboljih u Europi dao je svoj značajan obol.

Kaštelanska ekipa do titule je stigla s osam pobjeda i to tri pobjede u skupini, te prolascima od šesnaestine finala do pobjede u samom finalu protiv Talijana. A treba naglasiti da su finale dobili rezultatom 5:0, „bez izgubljene male“, kako su nam kazali.

Razloga za slavlje do sada je u Caorleu među članovima Posejdona bilo još, a tek izdvajamo prvo mjesto Ivice Cavrića na drugom turniru za muškarce Open Singles 501 MO, na kojem je Ivan Poljak zauzeo sedmo,  Vladimir Lešić trinaesto, a Ivan Ribičić sedamnaesto mjesto, što su također, u odnosu na nešto manje od 200 sudionika turnira, odlični rezultati.

Zlatne medalje Posejdonovci će oko vrata dobiti na ceremoniji dodjele nagrada u ponedjeljak, nakon čega se dio njih kući  vraćaju u utorak navečer, a dio će ostati s hrvatskom reprezentacijom,

- Samo istinske velike ekipe u bilo kojem sportu mogu uzeti trostruku krunu. ČESTITAM ŠAMPIONI !!!! – napisao je na svom Facebook profilu pikadist Vladimir Godinović, čestitajući Posejdonovcima, a čestitkama se pridružujemo i mi.

Video zapis finala…


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij