hren
 

Krenule su prijave za 44. tradicionalni turnir 'na male branke' u Kaštel Lukšiću, turnir koji se uz 'preskoke' održava još od davne 1964. godine!

Turnir kojeg popularno nazivaju 'Prvenstvo svita na male branke' i ove godine mogao bi premašiti brojku od čak sto ekipa. Lukšićani su ponovo ažurirani u organiziranju svog najjačeg turnira koji odzvanja diljem Dalmacije.

Dodatni 'mamac' za sve natjecatelje jest što je i ove godine povećan nagradni fond proširen na čak osam najboljih ekipa. Svaka ekipa koja uđe u četvrtfinale 'zaradit' će 400 kuna, a naravno što je plasman veći tako će i nagrada porasti pa će tako 'prvak svita' u svoj džep staviti čak 12.000 kuna.

Prijave se primaju pozivom na broj 091/913-8159, na facebook stranici „Tradicionalni turnir na male branke Kaštel Lukšić“ ili u Caffe baru Twister do 1. srpnja u 20 sati kada će se u CB Twisteru održati izvlačenje parova.

Organizatori također napominju da su u tijeku prijave za 3. Dječji U-13 turnir za dječake (2006. godište i mlađe), dok se veteranski turnir organizira po principu pozivnica na turnir.

Osim sportskog događanja, organizatori nude bogatu ugostiteljsku ponudu (hrana i piće), besplatne lutrije i nagrade, stoga – krenite po titulu najboljih na male branke!


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij