hren

Niti nakon 9. kola nema velikih promjena na tablici Divlje lige, vodeća ekipa CB 'Time out' je, zahvaljujući uvelike i čestim posrtajima nekih od svojih konkurenata samo povećala svoju prednost koja sada, četiri kola prije kraja regularnog dijela iznosi velikih osam bodova. Momci iz Time outa do novih bodova došli su bez borbe i bez kapi prolivena znoja pošto njihov protivnik ekipa Uvik zadnji (ex. CB 'Vox') nije došla na utakmicu.

Na drugo mjesto na tablici je, nakon visoke pobjede nad Croatijom Blizna skočila ekipa Sipa i bobići koja je angažiranjem Tonija Matijevića i Mladena Burilovića pokazala da se na njih mora ozbiljno računati. U razbijanju Blizne naročito se istakao šesterostruki strijelac Mladen Burilović.

Iako u svom sastavu nemaju razvikanih zvijezda velikog i malog baluna od borbe za plasman u doigravanje ne treba otpisati niti momke iz ekipe Auto Kelić koji svojim pristupom i odgovornošću svakoj utakmici Divlje lige samo nastavljaju s dobrim igrama iz prošle sezone. U lakoj pobjedi nad Krespo barom cijela ekipa igrala je dobro, a sva četiri pogotka postigli su različiti strijelci.

Pola utakmica ovog kola bila je neizvjesna do samog kraja, dvije su riješene u posljednjim trenucima dok je derbi dviju ekipa sa Zračne Luke, onaj između Sortirnice i starosjedioca u ligi Zračne Luke završio bez pobjednika. Iako su momci Zračne Luke sredinom drugog dijela vodili s 4:1, zbog iscrpljenosti i nedostatka rezervnih igrača pali su u posljednjoj četvrtini utakmice kada su primili tri pogotka koja su ih stajala gubitka dva boda.

Nešto slično vidjeli smo i na utakmici između CB 'Gabine' i lukšićke ekipe Coctail CB 'Faraona', koja je, dok je bilo svježine vodila čak s 5:2, međutim zbog umora i manjka rezervnih igrača u posljednjoj četvrtini utakmice popustili su pod pritiskom mlade i borbene ekipe s Gabina koju je do vrijedne pobjede dovukao peterostruki strijelac Marko Radanović.

Zadnji pobjednik Divlje lige, malo po malo hvata lanjsku formu, u 9. kolu napokon je uspio okupiti cijelu ekipu ali je do nove pobjede ipak došao puno teže od očekivanog. Uvijek žedni dosta dugo su se odupirali lanjskom pobjedniku, neizvjesnost je trajala skoro cijelu utakmicu, sve do 39. minute igralo se bez pogodaka da bi jedan snažan i precizan udarac Marija Čovića završio u mreži protivnika. Do kraja utakmice preostalo je malo vremena da protivnik napravi nešto konkretno.

Iduće 10. kolo na rasporedu je u ponedjeljak i srijedu a igra se po slijedećem rasporedu i satnici:

Ponedjeljak, 24.06.2019.

20:00  CB 'Faraon' -- CB 'Time out'
20:50  D/N Club 'Focus' -- Sortirnica
21:40  CB Virus -- Krespo bar K.Štafilić

Srijeda, 26.06.2019.

20:00  Auto Kelić -- Uvik žedni
20:50  Sipa i bobići -- CB 'Gabine'
21:40  Zračna Luka -- Croatia Blizna

Slobodna ekipa: Uvijek zadnji (ex. CB 'Vox' )


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij