hren
 

Tradicionalno, kao i svake godine, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela te nekoliko dana nakon završetka školske godine na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom, započela je nova, 15. sezona „Lige pionira na male branke“ u kojoj nastupaju dječaci i poneka djevojčica, rođeni 2007. godine i mlađi.

Ove godine prijavilo se četrnaest ekipa, što je četiri više nego lani, većinom iz Kaštela, jedna ekipa je iz Trogira, jedna je kombinacija momaka iz Gomilice i Kambelovca, jedna iz Lukšića dok su preostale iz Donjih Kaštela.
Liga koja je započela prije nekoliko dana igrat će se, s prekidom za vrijeme trajanja Memorijalnog turnira „Ivica Džolić – Đola“,  sve do početka nove školske godine. Sve ekipe će odigrati po trinaest kola u regularnom dijelu dok će najbolji kroz play-off odlučivati o prvaku. Svaka ekipa ima pravo registrirati do dvanaest igrača.
Utakmice se uglavnom igraju u večernjim terminima i pod reflektorima. Najbolje ekipe i pojedinci, osim pehara i medalja biti će nagrađene brojnim i vrijednim nagradama.

Nakon prva dva kola, na vrhu tablice zasjeli su, s maksimalnim brojem bodova, ekipe Štrumfovi, Osvetnici i Torcida, a zanimljivo je da je ekipa Štrumpfova u prve dvije utakmice postigla čak 21 gol, a primila tek jedan.

Foto: UMNGK


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij