hren

Niti nakon odigranog 10. kola nema velikih promjena na tablici Divlje lige, vodeća ekipa, jedina s maksimalnim učinkom, CB Time out, najvjerojatnije će i play-off dočekati kao lideri dok je iza njih poredano šest ekipa koje su kvalitetom dosta izjednačene, iako se stječe dojam da su momci iz lukšičke ekipe Coctail CB Faraon u zadnje vrijeme popustili, a u pitanje su doveli i svoj plasman u doigravanje.

Ostali kandidati za doigravanje igraju dosta promjenjivo, nakon lošijih igara na početku nove sezone ekipa Sipa i bobići s Čiova pojačana s Matijevićem i Burilovićem pruža sve bolje partije i na njih se mora ozbiljno računati kao i na lanjskog osvajača Divlje lige ekipu Focusa,  koja je nakon lošijeg starta zaredala s četiri pobjede u nizu i vrlo je blizu potvrdi svog plasmana u doigravanje.

Dvije utakmice ovog kola završile su bez pobjednika, Auto Kelići su se protiv Uvijek žednih uspjeli vratiti nakon minusa od dva gola, dok je Zračna Luka vodila grčevitu borbu protiv ekipe Croatia Blizna, dovoljnu tek za neriješen rezultat.
U lokalnom derbiju dviju mladih ekipa, u susretu za prestiž, CB Virus bio je bolji od ekipe Krespo bar iz Štafilića, koji usprkos raspoloženom trostrukom strijelcu Marku Veljači nisu znali sačuvati svoju prednost iz drugog dijela utakmice.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij