hren

Nakon nogometa i odbojke na red za sezonsku analizu stigao je i rukomet te učinci dvakluba, Ribole Kaštela u muškoj i Marine Kaštela u ženskoj konkurenciji.

Ribola Kaštela – Kaštelanski rukometaši ove se sezone nisu uspjeli plasirati u Premijer ligu. Šteta, jer se ima dojam da je moglo biti  drugačije. Nakon slabe prethodne sezone činilo se da će ova sezona biti „ta“. No, već nakon prva četiri kola stvari su izgledale malo drugačije,  dvije pobjede i dva poraza. Momčad se potom trgnula s pet uzastopnih pobjeda, prilično uvjerljivih s minimalno pet pogotka razlike. Tada je Ribola kao drugoplasirana otišla u goste kod još neporaženog Dubrovnika. Lov na prvo mjesto bio je neuspješan, bio je to još jedan poraz u gostima. Nova je ofenziva krenula u proljetnom dijelu prvenstva, zajedno s Karlovcem. Možda ključni trenutak dogodio se porazom u Karlovcu u 14. kolu. Tada se Dubrovnik već počeo udaljavati. No, u narednim kolima lider je pomalo posustao, doživio nekoliko poraza. Međutim, Ribola svoje tri šanse nije iskoristila pa se na kraju morala zadovoljiti trećim mjestom – šest bodova manje od prvaka. Baš onoliko koliko su kiksali.

Marina Kaštela – Rukometašice Marine Kaštela sezonu su završile na njima popularnom trećem mjestu. Oko tog mjesta vrte se posljednjih godina i to im, jednostavno rečeno, odgovara. Pored Sinja i Petason Vranjica nemaju prostora za sami vrh, a naspram ostalih ekipa vidno su bolje. Od pet poraza, po dva su doživljena upravo od Sinja i Petasona, dok su ih u 11. kolu Trogiranke također svladale i na kratko preuzele treće mjesto. No, do kraja su ipak vratile svoju poziciju te kao „brončane“ iščekuju novu sezonu.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij