hren

Naš četvrti rezime na kraju aktualne sezone u pojedinim sportovima, završavamo  s košarkom i momčadi Ribola Kaštela.

Ribola Kaštela – Možemo reći da je rezultatski najzanimljiviju sezonu među kaštelanskim  klubovima imala košarkaška momčad Ribole Kaštela. Gotovo da nije postojala momčad od koje su mogli izgubiti i koju su mogli pobjediti,  ili barem pošteno namučiti.
U Prvu ligu došli su ravno iz Premijer lige, u kojoj su jedva uspjeli ostvariti pokoju pobjedu. Činilo se da će u nižem rangu biti lakše, a onda su u prve tri utakmice doživjeli poraz. Bila je to kap koja je prelila čašu suradnje s trenerom Lukom Žitkom. Na njegovo mjesto došao je Damir Rančić, Kaštelanin koji se i u igračkim danima pokazivao kao pravi vođa na terenu. Rančić je uspio trgnuti momčad te je u narednih sedam utakmica zaredala četiri pobjede.
Potom je momčad ponovo upala u seriju poraza, najbolniji je bio protiv Universitasa – samo 59 koševa! No, već iduću utakmicu Kvarneru su zabili 109 koševa te tako prvi put u sezonu probili 'stotku'. Pred kraj su ostvarili četiri uzastopne pobjede, najduži niz nakon skoro dvije godine, a onda u zadnje dvije utakmice izgubili.
Svakako treba pohvaliti 'guranje' u prvi plan mladog i talentiranog Krešića, koji bi iduće sezone mogao biti još korisniji.
Najbolji strijelac i asistent kluba bio je Marin Vručinić sa 17.2 poena i 4.9 asistencija, dok je najviše skokova imao Ivan Rašetina (6.8). On je zajedno s Franom Marasovićem i Martinom Bilandžićem bilježio preko deset poena.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij