hren
 

Hrvatski reprezentativci do 21 godine osvojili su srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu koji se održao u Španjolskoj. Hrvatska je do finala došla uvjerljivim pobjedama i bez poraza, a do zlata ih je zaustavila Francuska rezultatom 28:23.

Među osvajačima velikog svjetskog srebra bio je i Daniel Papić koji je do sada bio član Ribole Kaštela. Premda nije bio član prve postave, u svakoj je utakmici bio važna karika izbornika Davora Dominikovića, nadasve u obrani. Pritom je upisao čak i četiri pogodaka.

Odlične igre prošle sezone mladog Papića nisu samo odvele na Svjetsko prvenstvo, nego su mu i omogućili transfer u premjerligaša MRK Sesvete. Papić je došao u Ribolu Kaštela prije četiri godine te je kao 17-godišnjak debitirao i potpuno opravdao očekivanja kluba.

„U Kaštelima sam proveo dvije prelijepe godine koje su uvelike pomogle mom rukometnom razvoju. Zahvaljujem se svima u klubu, treneru, upravi i posebno suigračima. Svi su me prihvatili kao svojeg, na najbolji mogući način. I mogu samo svima reći, veliko hvala“, kazao je Papić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij