hren
 

Četvrtfinalna večer malonogometnog turnira u Kaštel Lukšiću oduševila je prepune tribine, a četiri objektivno bolje ekipe izborile su prolaz dalje.

Branitelj naslova jedva se provukao kroz jedanaesterce, nakon što su u regularnom dijelu ostali 3:3 protiv Brkova. Brkovi su pružili izvrstan otpor, premda su bili bez dvojice glavnih igrača. Čini se da je to bilo ključno jer bi njihovo znanje i mirnoća uvelike pomogla u završnici utakmice, napose u raspucavanju penala. No, kažu da sreća prati hrabre pa Donna po drugi put zaredom ulazi u polufinale.

U njemu će igrati protiv ‘najlakšeg’ mogućeg protivnika, Turističke Agencije Porta Adriatica. Dakako, teško je reći da su oni laki s obzirom dokle su stigli, ali izbjeći favorite Restoran Ino i CB Faraon velika je sreća. Porta Adriatica također je prošla dalje preko jedanaesteraca, a posebno se istaknuo Antonio Repić. Ni četiri pogotka Ante Kunca nije bilo dovoljno Frizerskom salonu Fashion da stigne do pobjede. Semafor je stao na 5:5, a u jedanaestercima ‘domaćin’ na papiru prolazi dalje.

Već spomenuti Restoran Ino i CB Faraon igrat će ‘finale prije finala’. Oni su uvjerljivo prošli dalje, Ino je s 10:1 demolirao CB In, a ‘Egipćani’ su s 6:2 svladali Stare Špahere. Jedna i druga ekipa poznaju se vrlo dobro, nerijetko su igrači obje ekipe igrali zajedno, a sada su na suprotnim stranama. Zasigurno utakmica koja se isplati pogledati.
Između jedne i druge utakmice odigrat će se polufinalne utakmice veteranskog i dječjeg turnira.

Četvrtfinale:
Stari Špaheri – CB Faraon 2:6
Turistička agencija Porta Adriatica – Frizerski salon Fashion 5:5 (10:9p)
CB Donna Dugi Rat – Brkovi 3:3 (6:5p)
Restoran Ino – CB In 10:1

Polufinalna večer:
Srijeda, 7.8.2019.
19:30 Restoran Ino – CB Faraon
20:30 NK Gošk – Tovari (veterani)
21:10 Padobranci – Bili lavovi (djeca)
21:45 Bare i Plaćenici – CB Twister (veterani)
22:25 MNK Tuljani – Štrumpfovi (djeca)
23:00 CB Donna Dugi Rat – Turistička agencija Porta Adriatica


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij