hren
 

Nakon gotovo mjesec dana malonogometni turnir u Kaštel Lukšiću zaključen je pobjedom Restorana Ino u finalu, dok je Turistička agencija Porta Adriatica uzela treće mjesto.

U velikom finalu Restoran Ino još se jednom pokazala kao momčad pravog karaktera. Nakon što su u polufinalu preokrenuli 4:1, u borbu za naslov dva puta su se vraćali u rezultat da bi na kraju slavili s 5:3. Branitelj naslova CB Donna iz Dugog Rata vodila je 2:0, ali već je početkom drugog poluvremena rezultat bio 2:2. Premda su 'gosti' na papiru poveli s 3:2, uslijedila je maestralna igra Kaštelana koji preokreću za veliko slavlje.

U borbi za treće mjesto CB Faraon pokazao se kao najveći tragičar turnira. Na poluvremenu su imali nevjerojatnih 5:0 s četiri pogotka Mladena Rožića, da bi na kraju izgubili sa 7:6. Podsjetimo, dan prije u polufinalnoj večeri imali su vodstvo od 4:1 kojeg su također ispustili pa ispali na penale.

Finalnu utakmicu odigrali su također i veterani, gdje je pobjedu iznjedrio CB Twister rezultatom 3:2, dok su Padobranci prvaci dječjeg turnira.

Veterani: NK Gošk – CB Twister 2:3
Dječji turnir: Padobranci – Štrumpfovi 5:1

3. mjesto:
CB Faraon – Turistička agencija Porta Adriatica 6:7

Finale:
Restoran Ino – CB Donna Dugi Rat 5:3


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij