hren

IN MEMORIAM IVICA RADELJIĆ
AK Solin i Grad Kaštela i ove su se godine udružili kako bi organizirali već tradicionalnu Planinsku utrku Kozjak za juniore, juniorke, seniore i seniorke. Planinska utrka održat će se 5. listopada s početkom u 10.30 sati.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani sportski klubovi i ekipe, a prijave će se vršiti putem elektroničkog sustava na web adresi www.stotinka.hr sve do dana održavanja trke. Utrka se održava u spomen na poginulog biciklista i državnog prvaka u maratonu Ivicu Radeljića, koji je život izgubio u teškoj prometnoj nesreći kod Žrnovnice.

Trkači će startati kod Zvonika na sućuraćkoj rivi, a utrku će završiti kod crkve sv.Luke na Kozjaku na visini od 762 m n/v. Kako bi došli do cilja, seniori će morati prevaliti put od čak 8 km. Juniori će pak morati proći 5,7 km puta te trku završiti nešto ranije na 460 m n/v kod planinarskog doma Putalj. Svi sudionici pretrčat će stazu koja se dijelom sastoji od asfalta, a dijelom od „makadama“.  Planinarska staza bit će označena svaki kilometar, a sudionici će se moći okrijepiti nakon prijeđenih 3 km.
Startina za seniore iznosi 80 kn, a za juniore 50 kn. Sve prijave moraju sadržavati ime i prezime, godinu rođenja, klub i kategoriju.  Hrana i piće, prijevoz stvari te garderoba i tuš osigurani su, a po dogovoru s Planinarskim domom Putalj, Hostelom Goli i bosi ili Hotelom Dujam moguće je i prespavati uz rezervaciju i novčanu nadoknadu.

Svi sudionici koji se prijave najkasnije do 25.9 u podne i uplate startinu na dar će dobiti majice.  Medalje će se dijeliti po dobnim i spolnim skupinama, a prva tri mjesta bit će i novčano nagrađena.
Odjave je potrebno slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a upitom na istu mail adresu  kao i na broj telefona 098/219 382 možete saznati i sve dodatne informacije.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij