hren
 

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela u ponedjeljak 19. kolovoza službeno kreće s pripremama za novu sezonu, iako je nekolicina igrača pripreme započela još 1. kolovoza (fizički dio), kao pred pripremu za napornu sezonu u kojoj će igrati na 4. kolosijeka.

Mladost Ribola Kaštela ove sezone nastupa u Challenge cup-u te srednjoeuropskoj Mevza ligi, a mogu se pohvaliti da su jedan od rijetkih klubova u Hrvatskoj koji 11. godina uzastopce nastupa u europskim kupovima i (ili) Mevza ligi.

Ove sezone Mevza ubraja klubove iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Mađarske, te će se igrati dvokružno, uz final four u ožujku.
Nakon odigrane Mevze, Mladost Ribola Kaštela uključuje se u hrvatsko prvenstvo u ožujku (liga za prvaka), te će se natjecati i u hrvatskom kupu.

Od rostera siguran je odlazak Petra Višića (Mladost Zagreb), dolazak Maria Medana na poziciju dizača, povratak Ante Giljanovića, a ekipi su priključeni kadeti Jureta i Cvijović. Ugovor za još jednu sezonu je produžio Hrvoje Pervan, Ivan Zeljković te Ivan Matoković i dalje ce braniti boje Kaštelana kao i Stipe Perić, a lanjski kapetan Ante Šuker imati će ulogu igrača i pomoćnog trenera Ivanu Rančiću.
Službeno od igranja odbojke su se oprostili Joško i Jakov Melvan. Izvjestan je dolazak Ive Ivića iz Orašja koji namjerava doći na studij u Split, Mario Krivić vjerojatno će na posudbu u susjedni  OK Split, dok Ivan Kulušić odlazi na studij u Zagreb i vjerojatno će pojačati redove OK Varaždina. Uprava kluba najavljuju dolazak novog srednjeg blokera, najvjrojatnije iz inozemstva.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij