hren

Niti sedam dana od završetka 26. Memorijalnog turnira na male branke 'Ivica Džolić-Đola' na igralište gimnazije u Kaštel Novom vratili su se akteri Lige pionira koja je nakon što je odigrano devet kola prekinuta prije nešto više od mjesec dana, par dana prije 'Đole'.

U regularnom dijelu lige svaka ekipa odigrati će 13. kola. nakon odigranog 10. kola preostala su im još tri kola regularnog dijela nakon čega slijedi play-off sa osam prvoplasiranih ekipa. U play-offu se igra na ispadanje. Ekipe su imale pravo dovođenja novih igrača do 10. kola nakon čega više nemaju pravo na registraciju novih igrača.

U derbiju 10. kola Štrumfovi su lakše od očekivanog dobili Sova boyse te su uz Small boyse ostali jedina ekipa bez poraza. Direktni obračun tih dviju ekipa čeka nas u 12. kolu koje bi trebalo riješiti pitanje koja će ekipa dočekati play-off kao prvoplasirana. Velika borba vodit će se i za 8. mjesto na tablici, Đardin se s dvije pobjede zaredom, kao devetoplasirani približio samo na bod od Šampiona i Osvetnika te u preostala tri kola imaju realne šanse ostvariti plasman u doigravanje. 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij