hren
 

ZAVRŠEN KAŠTELA OPEN
Oko 160 natjecatelja i natjecateljica, od kojih je dio nastupio  u više kategorija,  iz 24 judo kluba iz Hrvatske, Nizozemske,  Austrije, Italije, Slovenije te Bosne i Hercegovine, borili su se ove subote u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom kako bi ostvarili što bolji rezultat na ovogodišnjem međunarodnom judo turniru „Kaštela open“, a prema očekivanjima najviše uspjeha imali su upravo domaćini iz JK Kaštela.

Judaši i judašice JK Kaštela na ovom su turniru osvojili čak 11 zlatnih, 11 srebrnih i 16 brončanih medalja te time na najljepši način zahvalili vodstvu kluba na odličnoj organizaciji natjecanja.

U konkurenciji seniora zlato su osvojili Ivan Škomrlj, Roko Škomrlj, Ivan Rozga i Mia Mihovilović. Srebrom su se okitili Mate Rajčić, Luka Milin, Ivan Stojković, Ante Batinić, Maja Franić i Nika Perišić, dok su brončane medalje među seniorima pripale Nikoli Zorotoviću, Petru Grabiću, Robertu Raci, Jeleni Brešković i Luciji Brešković.

Među kadetima u U18 zlato je pripalo Luki Milkinu, Ivanu Škomrlju, Roku Škomrlju i Maji Franić, srebro Nikoli Zorotoviću, Hrvatinu Franiću i Roku Jamanu, a brončana odličja Luki Zorotoviću, Mati Rajčiću, Ivi Radić, Nini Perišić i Martini Raci.

Zlatne medalje u konkurenciji mlađih kadeta U16 osvojili su Jakov Žunić, Bruno Rozga i Martina Raca. Srebro su zaslužili Josip Rozga i Nina Perišić, a turnir su s brončanim medaljama završili Slavko Škopljanac, Luka Zorotović, Matea Šustić, Iva Radić, Tea Mišković i Nives Borić.

Foto: Jakov Sučić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij