hren
 

Ove subote odigran je turnir „Kaštela 2019.“ u organizaciji domaćina Ribole Kaštela, koji su osvojili drugo mjesto izgubivši u finalu od prvaka BiH.

Pehar je podigla momčad Izviđača iz Ljubuškog, koja je u samo nekoliko dana dva puta bila bolja od Kaštelana. Oni su u prvom polufinalu bili bolji od Splita rezultatom 29:24, dok je Ribola svladala Metković Mehaniku rezultatom 22:17. Treće mjesto pripalo je Metkovćanima koji su s 28:22 pobijedili Split. U odigranom finalu osjetila se nadmoć bosansko-hercegovačkog prvaka koji je s 35:24 zasluženo stigao do trofeja.

Evo što je trener Bujas kazao nakon utakmice: -Mogu samo čestitati Izviđaču na zasluženoj pobjedi i odličnoj predstavi u finalu. Mi smo od početka bili indisponirani, nismo dobro ušli u utakmicu, Na startu utakmice smo imali -5 ,do 10. minute nismo postigli gol i djelovali smo kao u "knock down-u". Sporo, neagresivno i nekoordinirano, za razliku od protivnika koji su "letjeli " po terenu. Jednostavno nam se morala dogoditi ovakva utakmica i ovako raspoložen protivnik. Nama preostaju još tri tjedna do početka prvenstva i sasvim dovoljno vremena za ispravak svih nedostataka u igri.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij