hren
 

Rukometni klub Ribola Kaštela objavio je imena novih pojačanja za predstojeću sezonu. Kaštelanski dres tako će nositi Josip Milas, Josip Zebić i Brane Dodig.

Josip Milas je 21-godišnji perspektivni golman koji stiže iz premijerligaša Umaga, a ponikao je u RK Izviđač Central Osiguranje iz Ljubuškog, jednoj od najjačih škola rukometa na ovim prostorima.

„Jako mi se sviđa ovdje. Uvijek sam spreman na nove izazove i iskustva. Što se tiče ekipe u koju sam stigao, vidi se da imamo kvalitetu i očekujem da u svaku utakmicu, kako ja tako i ostali, uđemo sa velikom željom i energijom i da timski pobjeđujemo”, rekao je Josip po dolasku u klub.

Josip Zebić je povratnik u kaštelanski klub. Prošao je sve mlađe uzraste Ribole, a u protekle dvije sezone igrao je za RK Solin i jednu polusezonu za RK Trilj.

„Igranje za moj matični klub je gušt i siguran sam kada dobijem priliku da ću dati sve od sebe. Atmosfera u ekipi je fenomenalna i nadam se da će nas ova pozitivna energija i timski rad dovesti do željenog rezultata”, rekao je Zebić.

Treće pojačanje je Brane Dodig, koji je u protekloj sezoni igrao za MTV Großeheidorn i HSG Fridingen u 3. njemačkoj ligi. Riječ je o stasitom igraču na crti te se u klubu nadaju da će biti dostojan nasljednik odličnih prethodnika koji su svojim igrama dominirali i bili oslonac ekipe (Topić, Čorić, Papić).

„Očekujem dobru i uspješnu sezonu. Imamo jako kvalitetnu ekipu. Vjerujem da će svaki igrač dati sve od sebe da kao ekipa savladamo izazove koji su pred nama. Nadam se ostvarenju postavljenih ciljeva, a  to je ulazak u Premijer ligu”, rekao je Branimir.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij