hren
 

STJECANJE ISKUSTAVA
Nakon Svjetskog prvenstva u judu, koje se održalo u Tokiju, u Bratislavi se održao prvi europski seniorski kup na kojem se okupilo 257 judaša i 127 judašica iz 34 države, a na kojem su se ogledali i članovi JK Kaštela Mislav Krček, Ivan Rozga i Ante Barać, pod vodstvom trenera Boška Rozge.

Unatoč dobrim počecima u prvim borbama, kaštelanski predstavnici ipak nisu imali sreće, ali ni strpljenja za neki poseban uspjeh.

- U subotu je na strunjaču izašao Mislav u kategoriji do 73 kg. Nakon više od pola mudro odrađene borbe, naš borac počinje žuriti s ulaskom u bacanje što Kazahstanac Mukyshev kažnjava te baca kontra tehniku za ippon.  U nedjelju u kategoriji do 90 kg smo imali dva predstavnika, a prvi je u borbu krenuo Ivan Rozga protiv Slovenca Lackoviča. Pred sam kraj borbe Ivan gubi na ippon te nema dodatnih borbi. Nište više sreće nije imao ni Ante Barać kojemu je ždrijeb donio protivnika iz Austrije. Nakon pola borbe i dvije dobijene kazne, Ante gubi na ippon od Islamhanova te time završava nastup na ovom natjecanju – stoji u izvješći koji su nam poslali čelnici kluba iz Rudina.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij