hren

U petnaestom izdanju tradicionalnog rukometnog turnira „Robert Barbić – Beli“ iz Senja domaća momčad osvojila je naslov pobijedivši u finalu Ribolu Kaštela.

Drugi tjedan zaredom kaštelanski rukometaši 'zapinju' u finalu prijateljskog turnira. Ovoga puta nastupali su u Senju na turniru u spomen poginulog branitelja Roberta Barbića, bivšeg rukometaša Senja. U polufinalu Ribola je očekivano bila bolja od RK Mornar Crikvenica (27:20), koji je u utakmici za treće mjesto svladao Mladi Rudan (23:19).

U uzbudljivom finalu između Ribole Kaštela i Senja prvo poluvrijeme ponudio je prilično izjednačenu utakmicu, koja se na stranu domaćih prelomila u drugom poluvremenu do konačnih 31:25.

„Prije svega moram naglasiti da nam je bila čast sudjelovati na ovom memorijalnom turniru sjećanja na jednog od velikih junaka Domovinskog rata. Zahvaljujemo RK Senj na pozivu i na odličnoj organizaciji turnira te na zasluženoj pobjedi. Od samog početka smo imali problema s realizacijom našeg napada, uvukla se nervoza ali to i nije toliko presudilo koliko obrana s kojom danas ni malo ne mogu biti zadovoljan. Jednostavno rečeno, bili smo loši. Dozvolili smo domaćinu da nam u napadu rade što hoće, tko god hoće i kad god hoće, a to je nedopustivo za ekipu koja pretendira prema vrhu. To su stvari koje možemo i moramo posložiti do starta prvenstva, da nam se ovako nešto ne ponovi“, kazao je trener Ribole Davor Bujas.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij