hren
 

Ovoga vikenda na rasporedu su nove utakmice 1. i 2. ŽNL. Očekuju nas utakmice na dva kaštelanska nogometna travnjaka te jedno gostovanje.

Nogometaši Goška nakon poraza u Imotskom ponovo se okreću domaćem okršaju. U goste im stiže trenutno posljednjeplasirana momčad lige koja nakon prve dvije utakmice ne izgleda zadovoljno. Još tragaju za bodom, ali i pogotkom, dok im je obrana popustila čak šest puta. Goškov napad dobro funkcionira pa se iz domaćeg stožera nadaju kako će zadržati pucačku raspoloženost te zadržati protivnički napad daleko od svog gola.

Tek proigrati treba Jadran (KS) koji je u prve dvije utakmice uzeo samo jedan bod. Prilika za prvu pobjedu i gostujuće bodove otvara se u Vranjicu gdje ih čeka Omladinac. Premda je Omladinac godinama stabilan sudionik 1. Županijske lige, a Jadran s njima uvijek odigra tvrdu utakmicu, klub iz Vranjica počeo je prilično loše. U obje utakmice ostali su bez bodova primivši po četiri pogotka u svakoj utakmici, što bi mogla biti šansa za Jadranov napad.

3. kolo:
Subota 21.9.2019.,16:30h

Gošk – Poljičanin 1921
Orkan – Imotski
Zmaj (M) – Jadran (T)
Omiš – Postira Sardi
Osk – Mračaj
Omladinac – Jadran (KS)

Nedjelja 22.9.2019., 16:30h
Primorac 1929 – Mladost (P)

2. Županijska liga
Val je u 2. ŽNL krenuo žustro utrpavši Mosoru osam komada na otvaranju prvenstva. Samo tjedan dana kasnije evo ih opet protiv Mosora, ali 'onog drugog', novoosnovanog kluba koji je u samo nekoliko mjeseci od osnutka krenuo s prvenstvenim natjecanjima. Nije im bilo jednostavno u prvoj utakmici u kojoj su izgubili od Vinjana 2:0, dok se ekipa Vala čini još ozbiljnijom momčadi. Zasigurno će Val ići na pobjedu i to pred svojim navijačima na stadionu Vukovar koji je ovog ljeta proživljavao obnovu travnjaka.

Subota 21.9.2019.,16:30h
Tekstilac – Čaporice Trilj
Val – Mosor Žrnovnica

Nedjelja 22.9.2019., 16:30h
Vinjani – Adriatic
Jadran (S) – Mosor
Glavice 1991 – Trilj 2001


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij