hren
 

Kaštelani ove godine žele biti tvrd orah svima u možda i najjačoj mevza ligi u posljednjim godinama. Prošli tjedan došao je mladi rookie Dalton Solbrige s Havaja, i pokazao da će kada uđe u ritam treninga biti veliko pojačanje na poziciji srednjeg blokera.

Mevza ove godine će biti vrlo snažna i zanimljiva, a kao glavni favoriti ističu se Ach Volley, Aich Dob, Calcit Kamnik i Mladost Zagreb, a Kaštela će s Mariborom, Mladosti Brčko i Walderwirtelom predstavljati drugu jakosnu skupinu.

Za napomenuti je da se u prvenstvo Hrvatske uključuju u ožujku, a finale kupa je, ako se plasiraju Kaštela, predviđeno za sredinu travnja, dok finale prvenstva počinje u svibnju i sezona će biti produžena za mjesec dana.
-Napokon smo se kompletirali i drago mi je da smo zadržali većinu kadra od lani, tj kostur ekipe i doveli iskusnog dizača i 2.potentna centra, tako da u odnosu na lani imamo znatno širu rotaciju, što će u europskoj ligi biti jako važno, ali i u prvenstvu Hrvatske – kazao je pred utakmicu trener Rančić.

-Mladost Zagreb je na startu, posebno u gostima, jedan od najtežih protivnika ali tako je sa svima u ove godine vrlo jakoj Mevzi. Mladost Zagreb je dovođenjem Ivana Raića, Timofeja Poulina, Kovačevića pokazala najveće ambicije i na nama je da damo maksimalno sve od svojih mogućnosti da im pariramo na otvaranju sezone, - dodao je Rančić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij