hren
 
U organizaciji PŠRD "Gojača" iz Kaštel Sućurca u subotu 16.06.2007. godine sa početkom u 07:00 sati održano je ekipno športsko takmičenje ribiča učlanjenih u sućuračko ribarsko društvo. Na takmičenju su sudjelovale prijavljene ekipe od dva člana, koji su se tijekom takmičenja nalazili u istom brodu.

Natjecanje je završeno u 11:00 sati, a tada je pravi posao počeo za suce ribičkog ulova Tonča Bratinčevića i Milenka Miočića.

Prvo mjesto osvojili su najstariji i najmlađi sudionik natjecanja Biočić Petar i Biočić Vedran, koji se mogu pohvaliti sa 46 ulovljenih riba sa težinom od 2350 grama.

Drugo mjesto pripalo je Ban Slobodanu i Bučić Dragi koji su ulovili 23 ribe koje su težile 1455 grama.

Treće mjesto osvojili su Delić Anđelko i Rogulj Slavko sa 22 ulovljene ribe težine 1350 grama. Najvećom ulovljenom ribom, odnosno bukvom od 245 grama može se pohvaliti Slobodan Ban.

Takmičari koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto kući su odnijeli i medalje, a ostalim sudionicima dodijeljeni su prigodni ribički darovi.

Nakon službenog dijela takmičenja, članovi društva i njihovi gosti nastavili su sa druženjem u prostorijama PŠRD "Gojača" na Gojači uz prigodnu riblju zakusku od brujeta, salate od muzgavaca i lazanja u ribljemu toču.

O PŠRD "Gojača"

Inače, PŠRD "Gojača" osnovano je 70-tih godina prošlog stoljeća, a ovo odlično organizirano takmičenje ponovno je održano nakon više od deset godina pauze.

Trenutno je u klub učlanjeno 113 članova, koji sudjeluju u obavljanju niza aktivnosti od kojih je najzanimljivija izgradnja privremenog navoza za izvlačenje brodica, što uključuje postavljanje motora za izvlačenje brodica, dizalicu i klizni spust (šine). Privremeni navoz trebao bi sućuračkim vlasnicima brodova poslužiti dok se ne izgradi predviđena športska lučica na Sokolani.

U organizaciji PŠRD “Gojača” u planu je krajem lipnja, odnosno 30. 06. 2007. akcija čišćenja podmorja od Sokolane do Gojače, a za ovo ljeto planiraju i neke fešte iznenađenja o kojima još ne žele detaljnije govoriti.Slike: Tonči Bratinčević


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost)

  najveća je bila bukva od niti 25 deki. a nijedan sarun. a jesu li mirili ostale za vidit ulaze li u pravilnik o velićini?
  endem

  oko 13 godina prije
 • zzzzz (Gost)

  Bas je ovo lipo vidit,da i u sucurcu ljudi mogu gustat.

  oko 13 godina prije
 • vespa (Gost)

  a gdje je clanak o korupcijskoj aferi fonda za privatizaciju na celu sa nekim ministrima u vladi??????jeli to CENZURA??ili se vi klanjate svojim vlastodrscima??

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  A šta ti je cenzuro,rješava bi kapitalce, a nisi očistija u svojoj kući!

  oko 13 godina prije
 • PRAVO NA ŽERAVU (Gost)

  A di je Tojo veliki ribar[B]null[/B]

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Vespašu, kako dosad nisi skužija da se ovi portal bavi Kaštilima a ne svaštari...

  oko 13 godina prije
 • Gostu_229 (Gost)

  A šta si ti zajašija na Toju. Pustite čovika na miru.

  oko 13 godina prije
 • tojo (Gost)

  čestitam na ovome članku prije mene.........

  oko 13 godina prije
 • vespa (Gost)

  bavite se vi svacim kad vam odgovara a ne kastilin,jer znate srat po drugima a neznate o sebi i svojoj vlasti.

  oko 13 godina prije
 • fan (Gost)

  tojo nije još tunje i ješku nabavija a kad prođe prave pripreme, dogodine će osvojit prvo misto on i tonći iz madere očitat će lekciju ovin velikin ribarima

  oko 13 godina prije
 • 1111 (Gost)

  još kad nauči vlaj plivat diče mu bit kraja...

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  NETJAK I STRIKAN SZTRA ĆE PLIVAT

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul