hren
 

Prve bodove u prvenstvu rukometaši Ribole Kaštela tražit će ovog vikenda protiv Mornara iz Crikvenice u sklopu 3. kola 1. HRL - jug, dok će u 2. kolu 2. HRL za seniorke Marina Kaštela gostovati kod Orkana.

1. HRL - jug

Najavljena kaštelanska borba za titulu, razbila se u samo dva kola, izgubivši od Trogira i Buzeta. Sad kad se lopta na jedan način spustila na zemlju Ribola protiv Mornara ipak kreće s optimizmom. Gosti su također poraženi u prve dvije utakmice, ali obje tijesnim rezultatom od jedan i dva pogotka razlike.

- Predstojeća utakmica je prilika da pokažemo da možemo biti čvrsti, agresivni u duelu i pokazati da znamo i da hoćemo.Ovaj vikend svakako imamo imperativ pobjede i osvajanja prvih bodova tako da ne sumnjamo da će se momci boriti do posljednjeg atoma snage da to i ostvarimo -  rekao je uoči utakmice trener kaštelana Davor Bujas.

Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

Utakmice 3. kola
Karlovac – Trogir
Metković Mehanika – Kozala
Solin – Buzet
Balić-Metličić – Senj
Ribola Kaštela – Mornar-Crikvenica
Hrvatski Dragovoljac – Rudan Labin

2. HRL – jug

Rukometašice Marine Kaštela u drugom kolu 2. HRL – jug trebale bi imati prilično lagan zadatak. Gostovat će kod Orkana koji posljednjih godina teško dolazi do bodova, a proteklog vikenda ekipa je protiv Zadra postigla samo devet pogodaka.

Utakmica je na rasporedu u subotu 12. listopada u 18 sati.

Utakmice  2. kola
Split – Petason Vranjic
Orkan – Marina Kaštela
Trogir 58 – Zadar


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij