hren
 

VAL PRED LAGANIM ZADATKOM
Čitavo sedmo kolo 1. Županijske lige odigrat će se ove subote. Jadran će ugostiti 'imenjaka' iz Tučepa, a Gošk će u Makarsku kod Zmaja. U 6. kolu 2. ŽNL Val u Kaštel Starom dočekuje Čaporice Trilj.

Prvi ovogodišnji derbi dvaju Jadrana Sućurani su dočekali na jedanaestoj poziciji. Sa samo tri boda ispod zone ispadanja situacija nije bajna, ali se ona itekako može popraviti pozitivnim rezultatom protiv Jadrana iz Tučepa. Gosti su u tri dosadašnje gostujuće utakmice ubilježili samo jedan bod, ali zato uspješna 'kampanja' na svom terenu stavlja ih točno na sredinu ljestvice. Tučepljani su poznati kao momčad koja postiže i prima malo pogodaka, no možda baš ovog puta obrana malo više popusti.
Goškovci su se samo jedno kolo zadržali na vodećoj poziciji, pa su sada ponovo u lovu na tron. Prilika im se nudi u Makarskoj protiv Zmaja, koji još uvijek nije 'raširio svoja krila' na pravi način. Pet bodova u šest utakmica konto je kojem se nitko nije nadao. A ako se pita Goška, neka se stvari počinju mijenjati od idućeg kola.

7. kolo:
Subota 19.10.2019., u 15:00 sati

Mračaj – Postira Sardi, 14:00
Orkan – Mladost (P)
Zmaj (M) – Gošk
Omiš – Primorac 1929
Osk – Poljičanin 1921
Omladinac – Imotski
Jadran (KS) – Jadran (T)

2. Županijska liga

Šesto kolo 2. Županijske lige obilježit će derbi utakmica između dvaju Mosora. Jedan je posrnuli drugoligaš, a drugi je nastao iz 'revolta' prema upravi koja je Mosora s tradicijom svela na najniže moguće grane. A dok se taj dvoboj odigra u nedjelju, dan prije 6. kolo otvorit će Val i Čaporice iz Trilja. Val je prošlog vikenda poražen u Trogiru, a na pobjednički kolosijek trebalo bi se vratiti protiv Čaporica, koji u četiri utakmice imaju samo jedan bod. Utakmica je u subotu u 15 sati na stadionu Vukovar u Kaštel Starome.

6. kolo:
Subota 19.10.2019., u 15:00 sati

Val – Čaporice Trilj
Trilj 2001 – Adriatic

Nedjelja 20.10.2019., u 15:00 sati
Jadran (S) – Trogir 1912, 13:00
Glavice 1991 – Tekstilac
Mosor – Mosor Žrnovnica
Vinjani, slobodan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij